LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Zoe-Fay Browns avslöjande med Oliver: Hon blir gudmor till Kali

13 sep, 2023 
Frida Eklöf
Zoe-Fay Brown
Förra veckan blev Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown föräldrar för första gången till sonen Kalí.
Nu avslöjar Zoe vem som blir Kalís gudmor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattanBrand logo
Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattan

Det var i våras tidigare i år som Oliver Ingrosso, 33, gick ut med att han och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, väntar sitt första barn.

Avslöjandet om bebislyckan kom i podcasten Inga beiga morsor, som vännen Melina Criborn och Ellinor Löfgren driver, där han berättade om känslorna att bli pappa.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, berättade han då.

Zoe-Fay Brown avslöjar – hon blir gudmor till Kalí

Det var på Instagram story som Zoe avslöjade nyheten att deras son har fått se dagens ljus, och hon passade även på att avslöja den nyfödde sonens namn.

”Kalí Ennio Brown Ingrosso”, skrev hon till bilden på sonen.

Kalí Ennio Brown Ingrosso
Kalí Ennio Brown Ingrosso.

En vecka efter sonens födsel avslöjas det även vem det är som fått äran att vara gudmor. På Instagram har Zoe delat en story som hennes vän lagt upp på sonen Kalí.

Annons

”Min gudson. Jag älskar dig så mycket”, skriver hon till bilden på Kalí.

Det blev alltså varken Bianca Ingrosso, 28, eller Pernilla Wahlgren, 55, som fick ta sig an uppdraget den här gången. Men vem vet, Oliver och Zoe-Fay kanske önskar att ha fler faddrar till barnet!

Zoe avslöjar vem som är sonens gudmor
Zoe avslöjar vem som är sonen Kalís gudmor.

Huruvida någon annan i familjen Wahlgren och Ingrosso kommer att bli gudfar eller fadder återstår att se!

Pernilla Wahlgren om chocksamtalet från Oliver Ingrosso på förlossningen

Farmor Pernilla berättar i sin och väninnan Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam om Zoes förlossning, och det verkar som att det var en minst sagt chockartad födsel.

Annons

Zoe gick över tiden några dagar och Oliver hade lurat Pernilla vid några tillfällen att förlossningen var på gång. Så när farmor fick samtalet om att de var på väg till BB, kunde hon inte riktigt tro på det.

– Oliver ringde mig och det var lite oroligt, då sa han ”mamma, jag är på väg in till BB. Zoe är där, hon skulle bara åka in på rutinkontroll men hjärtljuden är så svaga och oregelbundna. Så de har beslutat sig för att de kör igång nu”, säger Pernilla och fortsätter:

– Först sa jag ”sluta, sluta, driv inte med mig nu”, men så sa han att det var sant.

Oliver bad sedan Pernilla komma till förlossningen för att hämta deras hemnycklar och åka hem och hämta deras saker, eftersom vakren han eller Zoe var beredda på att Kalí skulle titta ut då.

Som tur är gick allting bra och Kalí föddes frisk och kry!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons