LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om chocksamtalet från Oliver – oron inför förlossningen

10 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren blev nyligen farmor för första gången.
Nu berättar hon om samtalet från Oliver och den stora oron inför förlossningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pinsamma ögonblicket mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gillar inte att vara fysisk”Brand logo
Pinsamma ögonblicket mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gillar inte att vara fysisk”

Den 6:e september föddes Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Browns son Kalí. Nytillskottet gjorde inte bara Oliver och Zoe till föräldrar för första gången men även Pernilla Wahlgren till farmor.

Sedan nyheten om att Oliver skulle bli pappa kom, har Pernilla pratat öppet och varmt om hur mycket hon ser framemot att bli farmor och få hålla den lilla gossen i sin famn. I skrivande stund är Kalí inte ens en vecka gammal men Pernilla har redan hunnit kära ner sig fullständigt i den lilla bebisen.

I podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver med vännen Sofia Wistam, kan hon nu berätta om de starka känslorna att ha ett barnbarn

– Jag är farmor! Alltså Sofia, vi har ju pratat om det här så länge. Det är så stort och det har varit så omtumlande dagar. Jag får inte nog av den här lilla gulliga, gulliga människan. Nej alltså, det är så stort, säger Pernilla.

Annons

Pernilla om chocksamtalet från Oliver Ingrosso

Pernilla kan fortsätta berätta att Zoe-Fay gick över tiden några dagar och Oliver hade lurat henne vid några tillfällen att det var på gång. Så när det riktiga samtalet kom, kunde hon knappt tro det.

– Oliver ringde mig och det var lite oroligt, då sa han ”mamma, jag är på väg in till BB. Zoe är där, hon skulle bara åka in på rutinkontroll men hjärtljuden är så svaga och oregelbundna. Så de har beslutat sig för att de kör igång nu”, säger Pernilla och fortsätter:

– Först sa jag ”sluta, sluta, driv inte med mig nu”, men så sa han att det var sant.

Oliver bad sedan Pernilla komma till förlossningen för att hämta deras hemnycklar och åka hem och hämta deras saker, eftersom vakren han eller Zoe var beredda på att Kalí skulle titta ut då.

Pernilla Wahlgren om oron under förlossningen

Situationen var påfrestande både för den blivande pappan, men även för Pernilla och under deras möte på BB fick Pernilla tillslut lugna ner honom.

Annons

– Jag var jättenervös och han var också jättenervös. Och då jag sa ”om de är oroliga för bebisen så måste de göra kejsarsnitt nu”.

Men det visade sig att det inte var någon fara, Zoe hade gått över tiden ungefär sex dagar. Men i och med att hjärtljuden var svaga och oregelbundna så ville se sätta igång henne, för att ta det säkra före det osäkra.

– Då sa jag till Oliver ”om de trodde det var en fara för bebisens liv, så låter de inte er genomgå en vanlig förlossning”. Efter det lugnade jag mig lite, säger Pernilla och fortsätter:

– Men jag var gråtfärdig av oro.

Men trots igångsättning och oro från alla inblandade, gick allting bra och lilla Kalí kom ut frisk och kry.

Stort grattis igen, till hela familjen!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons