LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zlatans skuld till Helena – kan inte betala tillbaka: ”Hur?”

11 jun, 2024 
zlatan
Helena Seger har gett upp allt för Zlatan.
Nu talar han ut om deras relation, skulden till henne och hur hon är som mamma.
– Jag ber henne om råd oavsett vad det gäller, säger han i en ny intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ordBrand logo
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ord

Zlatan Ibrahimovic träffade den elva år äldre flickvännen Helena Seger när han precis hade blivit fotbollsproffs. Helena, som då var 31, hade då en framgångsrik jobbkarriär inom sälj, men fick ge upp allt för Zlatans skull.

Paret har flyttat runt i världen eftersom Zlatan representerat klubbar som AC Milan, Inter, Juventus, Manchester United och Los Angeles Galaxy.

Detta är något som Zlatan nu talar ut om i en ny intervju på Youtube i talkshowen AB Talks. Han får frågan vad Helena betyder för honom, varpå han säger:

– Allt.

Han förklarar att han inte tror att en person i hans ålder, eller yngre, hade ”orkat med honom”, under den tiden av hans liv.

– Om hon inte hade varit elva år äldre än mig, så hade hon inte stannat med mig. Men hon hade det tålamodet att stanna med mig, trots hur jag var i början.

– Hon hade även en egen karriär och behövde inte rida på min.

Zlatan om skulden till Helena – går inte att betala tillbaka

Zlatan säger att Helena gett upp alla sina drömmar och sin karriär för att leva med honom. Detta är något som är helt omöjligt att betala tillbaka för, säger han i videon.

Annons

– Hon hade sin karriär men hon gav upp den på grund av mig. Hon har gått igenom allt med mig, och hon har gett allt för mig och hon har även gett upp allt för mig. Det är.. Hur ger jag tillbaka för det?

– Man kan inte ge mer tillbaka, jag kommer inte kunna komma upp till den nivån. För hon gav upp allt för mig, drömmar och allt man har.

Ber henne om råd i allt – lyssnar dock inte alltid

Zlatan berättar hur länge de varit tillsammans och hur de växt till något som är mer än bara partners.

– Vi är mer än en relation. Jag ber henne om råd oavsett vad det gäller. Sen om jag följer dem hela tiden är en annan sak, säger Zlatan med glimten i ögat.

– Hon är en underbar mamma till mina söner, vilket är det viktigaste.

Annons