TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Zlatans stora steg med Helena Seger efter alla år: ”Inte ett beslut jag tar lätt på”

11 dec, 2023 
ZLATAN IBRAHIMOVIC, HELENA SEGER
Zlatan har lagt ner sin karriär och planen har hela tiden varit att fokusera på Helenas karriär och Zlatan skulle istället ta hand om barnen.
Så blir det inte nu. Zlatan har tagit ett stort steg i relationen och sviker överenskommelsen med Helena.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

– Det är dags att säga hej då till fotbollen, men inte till er, sa han till sina fans.

Det blev otroligt känslosamt både för Zlatan och bland lagkamrater och publik forsade tårarna.

Helena Segers krav på Zlatan – måste ta hand om barnen

Under årens lopp har Helena Seger, 53, behövt dra det tyngsta lasset när det gäller barnen Maximilian, 17, och Vincent, 15. Planen var att hon skulle börja jobba när Zlatan går i pension.

Hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida”, skrev Zlatan i boken Adrenalina.

Den överenskommelsen är dock ett minne blott nu. För Zlatan har tackat ja till ett toppjobb som rådgivare i AC Milan, han kommer med andra ord vara högt uppsatt i ledningsgruppen.

Annons

För ungefär tre år sedan flyttade Zlatan tillbaka till Milano efter att ha bott i Stockholm under pandemin. Kort därefter flyttade även Helena och barnen dit eftersom saknaden blev för stor efter pappa Zlatan.

Zlatans stora steg: ”Inte ett lätt beslut”

Den senaste tiden har nog många trott att det blir en flytt tillbaka till Stockholm med tanke på sönernas framgångar i svenska landslaget. Men icke sa nicke – nu har Zlatan tagit ett beslut som strider emot den planen.

Genom att tacka ja till toppjobbet i Milan blir familjen kvar i Milano framöver. Zlatan själv menar att beslutet grundar sig i att göra det bästa för familjen, eftersom han värdesätter Helena och barnen över allt annat.

– Det här är inte ett beslut jag tar lätt på. Det är väldigt viktigt och personligt för mig och min familj. Jag har tänkt länge och mycket på det första steget i min karriär utanför fotbollen, säger han på en pressträff enligt Sky.

Zlatan säger att det är som att komma hem.

– För mig och min familj är detta verkligen att komma hem, till den klubben jag älskar, där jag avslutade min spelarkarriär och nu börjar mitt nästa kapitel hos, säger han.

FOTO: Gigi Iorio / SplashNews.com, TV4

Annons