LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Seger träder fram – sanningen om nya livet med Zlatan

29 feb, 2024 
Maria Broberg
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett par sedan 2002.
Under tiden som Zlatan varit aktiv som fotbollspelare har Helena haft ansvaret för barnen.
Nu, när Zlatan tagit sig an en ny yrkesroll, finns det utrymme för Helena att träda fram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

Entreprenören Helena Seger, 53, och fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic, 42, har varit ett par sedan 2002. Då träffades de av en slump när Zlatan hade dubbelparkerat framför Helenas bil – något som gjorde henne rasande.

Helenas temprament imponerade Zlatan och han tog reda på Helenas telefonnummer – som i sin tur ledde till att de började dejta. Idag har paret två söner tillsammans, Maximilian, 17, och Vincent, 15.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovics beslut – allt förändras

Zlatan har en lång och gedigen fotbollskarriär bakom sig och när han avslutade sin aktiva karriär som fotbollsspelare förra året förändrades hans liv med Helena och barnen drastiskt.

Under tiden som Zlatan varit aktiv som fotbollsspelare, har det varit Helena som har fått ta det största ansvaret med deras söner och familjeliv.

Men nu när Zlatan har tagit ett steg tillbaka från fotbollen blir det en ny tillvaro för familjen.

Annons

I boken Adrenalina skriver Zlatan:

"Hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida”

Nu är Zlatan däremot tillbaka i fotbollsvärlden igen – men i en helt annan roll än tidigare.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers nya liv – så ser det ut idag

I december 2023 presenterades Zlatan som ny "operating partner" i rikskapitalbolaget Redbird Capital Partners som äger AC Milan. I samma veva avslöjades det också att Zlatan ska agera som "senior advisor" för Milans ledning.

Zlatan har själv tidigare spelat för AC Milan under flera år, men nu tar han sig an en ny roll i klubben. Enligt Expressen har Zlatan sagt följande i ett uttalande:

– Min kärlek för klubben kommer aldrig att dö, och möjligheten att vara en del av deras framtid på ett meningsfullt sätt är något jag bara kunde ha drömt om.

Annons

Sedan Zlatan tog sig an den nya rollen har han legat lågt med sina offentliga framträdanden. Men inom kort blir det ändring på det.

Zlatan kommer nämligen att bli intervjuad av tidningen Financial Times under eventet "the business of football summit" i London i slutet av februari. Då kommer han för första gången att prata om sin nya roll.

Detta betyder att det kommer bli tydligare hur fotbollsikonens nya arbetsliv ser ut och hur det i sin tur har påverkat Helenas liv också.

Helena Segers okända liv – chef för toppbolagen

I en tidigare artikel från Expressen får vi veta mer om Helena Seger och hur hennes liv har sett ut.

Helena har bland annat studerat marknadsföring och jobbat som chef för Malaco leaf, Swedish match och Fly me. Det sistnämnda jobbet fick Helena efter hon träffat Zlatan, och det var några tuffa år när Helena försökte pussla ihop ett krävande jobb med Zlatans utlandskarriär.

Helena lämnade jobbet ungefär i samband med att barnen kom in i familjens liv. Men om Helena kunnat återvända till chefsjobben nu när Zlatan dragit sig tillbaka från fotbollen återstår att se.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, LUSG, ALFI / BACKGRID UK / TT

Annons