TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Så lever Zlatan Ibrahimovics okända ex-flickvän Mia Olhage idag

11 okt, 2021 
Zlatan Ibrahimovics & ex-flickvännen Mia Olhage
Innan Zlatan Ibrahimovic träffade Helena Seger, som han idag lever ett lyckligt familjeliv med, var han förlovad med en annan kvinna, Mia Olhage.
Hur var deras kärlekshistoria och vad gör Mia idag?
Annons
Gåshud – här är trailern till "Jag är Zlatan"Brand logo
Gåshud – här är trailern till "Jag är Zlatan"

Fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic, 40, lever idag ett lyckligt familjeliv med frun Helena Seger, 51, och deras gemensamma barn Maximilian Ibrahimovic, 15, och Vincent Ibrahimovic, 13.

Men hur såg livet ut innan familjelyckan?

Zlatan Ibrahimovics okända ex-flickvän Mia Olhage

Något kanske inte alla Zlatan-fans har koll på är att fotbollsproffset faktiskt hade ett kärleksliv innan sin relation med Helena Seger.

Den lyckliga var då ex-flickvännen Mia Olhage, 40, som Zlatan var tillsammans och faktiskt även förlovad med när de båda var i 20-årsåldern.

Hon har däremot inte synts till så mycket i medierna då Zlatan inte hade hunnit bli lika välkänd och eftertraktad fotbollsspelare vid den tiden. Men några som lyckades fånga Mia på bild var de som skapade dramadokumentären Blådårar – Om kärleken till ett fotbollslag, som även gjorde uppföljaren Blådårar 2 – Vägen tillbaka år 2001, där Zlatan medverkar en hel del. Och titta vem som sitter vid frukostbordet hemma hos familjen Ibrahimovic, om inte just Mia!

Zlatans ex-flickvän Mia Olhage äter frukost i rosa tröja
Zlatans ex-flickvän Mia Olhage äter frukost i rosa DKNY Jeans-tröja.

Då tog det slut mellan Mia och Zlatan och så lever hon idag

Zlatan gjorde debut för Malmö FF:s A-lag år 1999 och tillbringade två år där, för att sedan i juli år 2001 värvas till holländska storklubben Ajax. Det var en tuff tid för fotbollsproffset och det var även i samma veva som relationen med Mia tog slut.

Mia har efter tiden med Zlatan valt att hålla sig utanför rampljuset och lever ett stillsamt liv med en pojkvän och två barn i Onsala.

FOTO: TT, Blådårar 2 – Vägen tillbaka

Annons