TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ovissa framtiden för Zlatan Ibrahimović och Helena Seger

08 apr, 2020 
Ovissa framtiden för Zlatan Ibrahimović och Helena Seger – beskedet med sönerna
Zlatan Ibrahimović lämnade Italien och flyttade hem till familjen i Stockholm för att leva i karantän.
Men hur ser Zlatans framtid med fotbollen och familjen ut egentligen?
Annons
Zlatans ord om familjen – nya beslutet för Helena och barnenBrand logo
Zlatans ord om familjen – nya beslutet för Helena och barnen

Under den rådande spridningen av COVID-19 har vardagen förändrats en hel del för många. En familj som påverkats av spridningen är fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, livskamraten Helena Seger, och deras barn.

Men efter alla idrottstävlingar blev inställda på obestämd tid i Italien så tog Zlatan första bästa plan hem för att leva i karantän med familjen. Fotbollslegendaren verkar hittills trivas med karantänlivet.

– Det kan vara allt från att möblera om till att kolla på tv eller träna på gymmet. Jag gillar att vara hemma, jag rör mig inte så mycket ute, utan trivs bäst i mitt eget hem, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Svenska Dagbladet.

Helena Seger och Zlatan
FOTO: Pontus Orre/TT

Gällande hela coronakrisen så tycker Zlatan att människor borde försöka njuta och leva livet, istället för att oroa sig så mycket.

Annons

– Vem hade kunnat förutspå det här med corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra, menar Zlatan.

Ovissa framtiden

Zlatan ibrahimović
FOTO: Fototricarico/IPA/TT

Men när nästa fotbollssäsong drar igång och om Zlatan kommer vara en del av den är fortfarande högst oklart.

Just nu hänger allt på Milanledningens möten med nye tränaren Ralf Rangnick, men också såklart på vad Zlatan själv vill göra.

Trots att den sportchef som värvade Zlatan till Milan fick sparken för en månad sedan, så är fotbollslegendarens status i klubben fortsatt stark, enligt La Gazzetta dello Sport rapporterar Expressen.

Så kommer Zlatan lägga fotbollsskorna på hyllan, eller fortsätta köra på? Zlatans egna ord om framtiden är mycket kryptiska.

– Jag vill fortsätta utvecklas och då tänker jag inte bara på mig och min fotboll, utan allting runtomkring: min familj och den mentala biten. Fotbollen är min karriär, men det finns ju så mycket mer, menar Zlatan och avslutar:

– Jag vill bli bättre och föra över det till personerna runtomkring mig.

FOTO: TT

Annons