Ovissa framtiden för Zlatan Ibrahimović och Helena Seger

Ovissa framtiden för Zlatan Ibrahimović och Helena Seger – beskedet med sönerna

Zlatan Ibrahimović lämnade Italien och flyttade hem till familjen i Stockholm för att leva i karantän.
Men hur ser Zlatans framtid med fotbollen och familjen ut egentligen?

Under den rådande spridningen av COVID-19 har vardagen förändrats en hel del för många. En familj som påverkats av spridningen är fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, livskamraten Helena Seger, och deras barn.

Det senaste kontraktet som Zlatan skrev på var med italienska fotbollsklubben Milan. I och med detta blev han bosatt på lyxhotell i centrala Milano, på halvtid dock men ändå! Dessvärre hängde Helena och barnen Maximilian och Vincent inte med till lyxhotellet, utan valde istället att bo kvar i Stockholm.

”Försöka leva och njuta av livet”

Men efter alla idrottstävlingar blev inställda på obestämd tid i Italien så tog Zlatan första bästa plan hem för att leva i karantän med familjen. Fotbollslegendaren verkar hittills trivas med karantänlivet.

– Det kan vara allt från att möblera om till att kolla på tv eller träna på gymmet. Jag gillar att vara hemma, jag rör mig inte så mycket ute, utan trivs bäst i mitt eget hem, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Svenska Dagbladet.

Gällande hela coronakrisen så tycker Zlatan att människor borde försöka njuta och leva livet, istället för att oroa sig så mycket.

– Vem hade kunnat förutspå det här med corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra, menar Zlatan.

Helena Seger och Zlatan

FOTO: Pontus Orre/TT

Ovissa framtiden

Men när nästa fotbollssäsong drar igång och om Zlatan kommer vara en del av den är fortfarande högst oklart.

Just nu hänger allt på Milanledningens möten med nye tränaren Ralf Rangnick, men också såklart på vad Zlatan själv vill göra.

Zlatan ibrahimović

FOTO: Fototricarico/IPA/TT

Trots att den sportchef som värvade Zlatan till Milan fick sparken för en månad sedan, så är fotbollslegendarens status i klubben fortsatt stark, enligt La Gazzetta dello Sport rapporterar Expressen.

Så kommer Zlatan lägga fotbollsskorna på hyllan, eller fortsätta köra på? Zlatans egna ord om framtiden är mycket kryptiska.

– Jag vill fortsätta utvecklas och då tänker jag inte bara på mig och min fotboll, utan allting runtomkring: min familj och den mentala biten. Fotbollen är min karriär, men det finns ju så mycket mer, menar Zlatan och avslutar:

– Jag vill bli bättre och föra över det till personerna runtomkring mig.

FOTO: TT