Zlatan Ibrahimović och Helena Seger tänkte flytta isär – efter 18 år

Zlatan & Helena Seger

Zlatan Ibrahimović och Helena Seger har varit ett par i snart 18 år och kärleken har alltid verkat stark.
Men tidigare i år var paret nära på att flytta isär.

Den dyrkade fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović och hans stora kärlek Helena Seger har varit ett par i snart 18 år, och trots en hel del resande och längre perioder med distans mellan dem verkar deras kärlek fortfarande vara stadig.

Både Zlatan och Helena är väldigt måna om sitt privatliv, och det är inte ofta man får veta något mer om än det som visas på fotbollsplaner eller galor. Men i en intervju med Elle har Helena tidigare berättat hur det gick till när de först träffades. Det hade nämligen hettat till mellan henne och Zlatan - bara inte på det sättet man först kanske tänker sig.

Charlotte Perrelli om maken Anders Jensens relation till barnen

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, berättar hon.

Att Helena är viktig för Zlatan är något man inte kan missa, och många gånger har han varit öppen med vad hans sambo och mamma till sina barn betyder för honom. I en intervju med Daily Mirror har han bland annat sagt att han skulle varit en skamfläck utan henne, och att han aldrig skulle göra något som hade kunnat äventyra deras liv tillsammans.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Zlatan och Helenas familjeliv

Det var år 2006 som paret fick sitt första barn tillsammans. De hade då varit ett par i fyra år och Zlatan flög utan tvekan från Milano till Köpenhamn för att vara på plats vid förlossningen. Ut kom då sonen Maximilian, och två år senare skulle de även ge Maximilian en lillebror - nämligen sonen Vincent.

Idag är sönerna 12 och 14 år gamla och går på en privatskola på Östermalm i Stockholm, och till Zlatans stora glädje är de båda väldigt fotbollsintresserade. Sedan flytten till Stockholm har bland annat Maximilian börjat spela i Hammarbys ungdomslag, en klubb som Zlatan dessutom är nybliven delägare i.

Därför tänkte Zlatan och Helena Seger flytta isär

Under deras förhållande har det varit en hel del resande.Tio klubbyten har det nämligen blivit för Zlatans del, och hans familj har därför blivit tvungna att vänja sig vid att flytta.

Genom karriären har fotbollsstjärnan spelat i stora klubbar som Ajax, Juventus, Barcelona och Paris Saint-Germain, och i december stod det klart att Zlatan skulle flytta till Italien för att spela i Milan - ett beslut som skulle innebära en hel del tid ifrån familjen.

När Zlatan skrev på kontraktet för klubben var det nämligen bestämt att han skulle flytta till Italien medan Helena och barnen skulle flytta tillbaka till Sverige. Men på grund av coronapandemin blev det ingen fotboll i Italien, utan istället återförenades han med Helena och barnen hemma i Stockholm.

Idag är Zlatan tillbaka i Milano, och det går riktigt bra för den tidigare landslagsstjärnan. Han öser in mål för klubben. Vad som händer i framtiden är dock oklart. Så det återstår alltså att se om Zlatan återvänder till Sverige.

LÄS OCKSÅ: Detaljen i nya bilderna på Helena Seger och Zlatan

LÄS OCKSÅ: Helena Segers liv i Stockholm – så lever Zlatans familj

FOTO: TT

Senaste nytt