Helena Segers liv i Stockholm – så lever Zlatans familj

Helena Seger och Zlatan

Zlatan Ibrahimović familj bor sedan en tid tillbaka på Östermalm i Stockholm.
Så här ser sönerna Vincent och Maximilian Ibrahimović samt hustrun Helena Segers liv ut efter flytten.

Fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović, 38, och Helena Seger, 49, har varit ett par i hela 17 år. Tillsammans har de två barn, sönerna Vincent Ibrahimović, 11, och Maximilian Ibrahimović, 13.

Trots att Zlatan och Helena har varit tillsammans väldigt länge är det oklart huruvida de är gifta eller förlovade. Något som tyder på det är att Helena Seger har synts med en stor ring på vänster ringfinger och Zlatan vid flera tillfällen under presskonferenser har refererat till Helena som sin fru.

Familjen har flyttat många gånger eftersom Zlatan Ibrahimović har tio klubbyten i sitt bagage. Strax efter millenieskiftet gick flytten från Malmö till Nederländerna, där Zlatan spelade i Ajax. Genom åren har de bott i Italien, Spanien, Frankrike, England och nu senast i Los Angeles i USA.

Vincent och Maximilians liv i Stockholm

I december stod det klart att Zlatan återigen ska börja spela för Milan. När han anlände till Italien för ett par veckor sedan saknades Helena och barnen.

Familjen bor istället i Stockholm sedan en tid tillbaka. Sönerna går på en privatskola på Östermalm i Stockholm, enligt Expressen. Både Vincent och Maximilian är fotbollsintresserade och går i sin fars fotspår. Sedan flytten till Stockholm har Maximilian börjat spela i Hammarbys ungdomslag, en klubb som Zlatan är nybliven delägare i.

Familjens lyxiga bostäder i Sverige

För sju år sedan köpte Zlatan Ibrahimovic en gigantisk fastighet på Östermalm. Enligt Expressen är huset, som tidigare var en kyrka, närmare 1 000 kvadratmeter stort och prislappen låg på 110 miljoner kronor när familjen köpte det.

Det finns troligtvis gott om utrymme för samtliga familjemedlemmar då bostaden är fördelad på sex våningsplan, enligt Expressen. Detta är dock inte den enda fastighet fotbollsstjärnan äger i Sverige. 2010 köpte han och Helena en lyxig villa med sjötomt på Resarö norr om Stockholm för 13 miljoner kronor.

Helena Seger har inga officiella sociala medier-konton och håller sig gärna undan rampljuset. 2010 gjorde hon sin första, och enda, intervju någonsin med tidningen Elle. I denna berättade Helena bland annat att hon avskyr att kallas för en ”fotbollsfru”.

– Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, sa Helena Seger till Elle.

FOTO: Anders Wiklund / TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Senaste nytt