LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 2 av Zebrarummet? Viaplay svarar

30 aug, 2021 
alla skådespelare i zebrarummet säsong 2
En av de största snackisarna just nu är serien Zebrarummet på Viaplay. Den tog tittarna med storm och alla undrar nu om det kommer en fortsättning.
Blir det en säsong 2?
Nu svarar Viaplay på frågan.
Annons
Amanda Lindh om inspelningarna av ZebrarummetBrand logo
Amanda Lindh om inspelningarna av Zebrarummet

Zebrarummet är serien på Viaplay som inte gått obemärkt förbi någon.

Vad handlar Zebrarummet om?

Den nya Viaplay-serien handlar om en ung elev från anrika internatskolan Tuna Kvarn hittas död. Dödsfallet blir ett mysterium och resten av skolans priviligierade ungdomar är knäpptysta om händelsen.

I närheten av Tuna Kvarn ligger kommunala skolan Holmeredskolan, vilka snabbt blir utpekade som källa för tragedin som inträffat.

En av skådespelarna i rollistan för Viaplay-serien Zebrarummet är komikern Henrik Schyffert, 53, som även är en av de som kommit med serieidén från första början – tillsammans med Gustaf Skördeman.

Andra kända namn som dykt upp i rutan är Aliette Opheim som kuratorn Sara och såklart Stellan Skarsgårds son Valter Skarsgård i rollen som Hugo.

En skådis som är lite nyare i yrket är Edvin Endre, 27, som spelar Philip. Om man som tittare känner att det är något bekant med hans ansikte eller namn så är det ju inte alls konstigt. Han går nämligen i mamma och pappas spår. Vilka det är? Jo, skådespelarna Lena Endre och Thomas Hanzon.

Zebrarummet som visas på Viaplay
Zebrarummet.

Viaplays svar om säsong 2 av Zebrarummet

Så, fortsätter succén undrar många? Det är en fråga som Viaplay själva får svara på.

Annons

– Vi är otroligt glada över den tittarsuccé Zebrarummet är på Viaplay och vilket fin respons den fått av publiken, säger Susanne Nylén, presschef på Nent, till Hänt. Hon fortsätter:

– Det är ännu för tidigt att säga något om en eventuell andra säsong. Just nu gläds vi mest över Zebrarummets fina framgång och alla skådespelares och kreatörers insatser som skapat detta engagemang.

Får tittarna önska så blev det ju en säsong 2 av succén. Men vem vet? Om en det blir en säsong 2 av Zebrarummet får framtiden utvisa!

Alla avsnitt av Zebrarummet finns tillgängligt att streama på Viaplay.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Viaplay

Annons