LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons nya pojkvän är dansaren Lamin Holmén

13 jan, 2021 
Zara Larsson och Lamin Holmén
Foto: TT
Det har länge spekulerats kring vem Zara Larssons nya pojkvän är.
Nu bekräftar artisten att det är proffsdansaren Lamin Holmén som fångat hennes hjärta.
Annons
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från BrianBrand logo
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från Brian

Världsartisten Zara Larsson, 23, har avslöjat att hon funnit kärleken på nytt sedan uppbrottet från modellen Brian Whittaker. Det var i somras som Zara plötsligt avslöjade att det fanns en ny kärlek i hennes liv.

Zara Larssons beslut för nya relationen

Redan från start bestämde sig Zara för att hålla hans identitet hemlig men det har länge spekulerats kring att det är Lamin Holmén, 28, som stulit hennes hjärta. Han är en svensk dansare och modell som bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Hon har bland annat bekräftat att paret hade känt varandra i flera år innan kärlek uppstod men har i tidigare intervjuer även sagt att hon inte kommer att avslöja hans namn.

– Vårat förhållande är superchill och privat vilket är skönt för mitt senaste förhållande var väldigt offentligt. Det är skönt för nu när jag har blivit äldre har jag förstått att mitt liv inte behöver vara något som andra människor ska gotta sig i, sa Zara i höstas till Daily mail.

Annons

Zara Larsson bekräftar att Lamin Holmén är hennes pojkvän

Just nu är Zara aktuell med sin nya hitlåt Talk About Love som hon under onsdagsmorgonen pratade om i Mix Megapol. Under en intervju i radio-programmet Gry Forssell med Vänner kom plötsligt även kärleken på tal, då Karolina Widerström frågade om det är Zaras kille som dansar i musikvideon till singeln.

– Så fin dans mellan dig och den här killen, romantiskt, vackert och frågan är då Zara: Är detta din pojkvän?, frågar Karolina Widerström.

Detta varpå Zara för första gången bekräftade att det är just Lamin som fångat hennes hjärta.

Ja, men det är det kan jag säga, det är inte hemligt eller något men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen. Han är dansare professionellt och jag tycker att han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, berättar Zara i Mix Megapol.

– Det var så bekvämt när man känner någon så väl. Men så är det, jag ville att det skulle känna intimt och passionerat, och det kom ju supernaturligt eftersom jag älskar honom.

Annons