Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larssons framtidsbesked med Brian: ”Varför vänta?”

25 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Zara Larssons framtidsbesked med Brian Whittaker
Zara Larssons nya framtidsplaner med pojkvännen Brian Whittaker får fansen att jubla.
Annons

Kärleken spirar mellan Zara Larsson, 20, och pojkvännen och modellen Brian Whittaker, 19. Det som började med en Twitter-flört har utvecklats till ett seriöst och passionerat förhållande. I juni firade de ett år som par och båda två hyllar frekvent den andra på sina sociala medier. Till synes svävar paret på moln – och känslorna verkar bara bli starkare och starkare.

–Jag är superlycklig. Det är härligt att vara med någon som vill vara med en tillbaka. Det känns som att vi kommer vara tillsammans länge, sa Zara Larsson till Aftonbladet i somras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu verkar det som att Zara Larsson tänker långsiktigt med pojkvännen. På Instagram avslöjar hon vilka framtidsplaner hon har med Brian.

”Kan inte vänta tills vi är 30 och har ett hus och barn och hundar och kanske en liten sköldpadda”, skriver Zara Larsson i inlägget.

Annons

https://www.instagram.com/p/BpVlmBegr3R/?taken-by=zaralarsson

På bilden lutar Zara Larsson sig mot Brian som sitter i en stol. Båda ler och tittar djupt in i varandras ögon. De ser verkligen kära ut och fansen är upp över öronen glada över Zaras kärleksbesked.

”Varför vänta?”, skriver en följare.

”När gifter ni er?”, frågar en annan.

”Det sötaste paret någonsin”, konstaterar en tredje.

Flera följare verkar tycka att Zara och Brian kommer bli så bra föräldrar att de vill ingå i familjen.

”Kan jag få vara er dotter?”, skriver en.

”Kan ni adoptera mig?”, skriver en annan.

Det var i juli förra året som Zara Larsson bekräftade att hon och Brian Whittaker var ett par. Men Zara Larsson var sugen på modellen långt innan. Redan i november 2015 twittrade Zara ut bilder på just Brian, utan att känna honom, med texten:

”Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg på morgonen?”. 

Annons

Och den som väntar efter något gott väntar aldrig för länge. I juli 2017 lade Zara för första gången ut en riktig kärleksbild tillsammans med sin nya pojkvän. På Instagram poserade paret tätt intill varandra, medan de pussades i luften.

Bilden fick över 250 000 gilla-markeringar, men det var inte bara fotot i sig som fick fansen att bli som galna i kommentarsfältet – utan även Zara Larssons bildtext som löd: ”Han vill ha sina ägg som äggröra”.

https://www.instagram.com/p/BWV0-LEgXQ0/?utm_source=ig_embed

”Jag är död, du haffade honom med ett Twitterinlägg”, skrev ett fan i kommentarsfältet.

”Omg, det här är bevis på att drömmar kan gå i uppfyllelse”, skrev ett annat.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons