Bilden på Zara Larsson och Liam Payne får alla att undra: "Va?"

Zara Larsson och Liam Payne tillsammans

Zara Larsson postade i söndags kväll en bild tillsammans med One direction-stjärnan Liam Payne som väcker enorma frågor hos fansen.

Zara Larsson, 20, är världsstjärnan som tog hela Sverige med storm redan som 10-åring då hon fick folk att tappa hakorna hemma i sofforna med sin enorma röst i Talang. Tio år senare så har hon tagit världen med storm, hon har spelat in låtar med flera stora artister, hon invigde EM 2018, hon har varit förband till Beyoncé och turnerat världen över. Hon har gjort en resa som gått spikrakt uppåt och det verkar inte som att den kommer ge vika än på ett tag.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stötta bröstcancerförbundet!

Sedan en tid tillbaka är Zara Larsson tillsammans med modellen Brian Whittaker och gång på gång dör deras följare söt-döden över bilderna och kärleksförklaringarna som de ständigt ger varandra. Men innan Zara Larsson fann kärleken hos modellen så cirkulerade ett rykte om att hon och Niall Horan från One direction skulle ha en romans. Det var efter att stjärnorna börjat följa varandra på Instagram som ryktet tog fart och i medier över hela världens började det diskuteras kring en eventuell romans mellan dem. Men spekulationerna dog snabbt ut efter att Zara Larsson själv dementerade dem till Hänt på Elle-galan förra året. Hon berättade att det påstådda paret aldrig ens hade sett varandra i verkligheten, bara över sociala medier.

Det var kort efter som Zara Larsson visade upp kärleken till Brian Whittaker och snabbt hade det ryktet blåst förbi. Nu har stjärnan dock skapat stora frågetecken tillsammans med en annan stjärna från One direction – Liam Payne. Det var under söndagskvällens om Zara Larsson publicerade en bild tillsammans med Liam Payne som väckte starka reaktioner. I kommentarsfältet tappade fansen hakan av att se dem tillsammans och hoppades innerligt på att detta var en eventuell pik om att duon ska spela in musik tillsammans.

“Så jag antar att ni måste göra ett collab nu eller så dör jag”, skriver en person i kommentarsfältet.

“Så när kommer låten?”, skriver en annan.

“Men va?”, skriver en tredje.

Liam Payne har publicerat samma bild på sitt Instagram-konto där han avslöjar sanningen bakom bilden. Zara Larsson och Liam Payne delade ut ett pris tillsammans på R1 Teen awards under söndagskvällen, det var där bilden togs. Men huruvida duon kommer att släppa musik i framtiden återstår att se, vi hade älskat om det hände.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Zara Larssons Ruin my life: ”Kan inte ljuga”

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar mot Zara Larsson efter orden om dödsdrogen

Foto: IBL, Instagram