Zara Larsson avslöjar hemliga samarbetet med Ed Sheeran: ”Väldigt viktigt”

Två världsstjärnor i en smäll. Visste ni att Zara Larsson och Ed Sheeran har gjort en låt ihop? Nu berättar Zara om hennes och Eds samarbete.

Svenska popundret Zara Larsson, 19, släppte sitt senaste album ”So Good” i mars tidigare i år. En av alla låtar heter ”Don´t let me be yours” och nu berättar Zara att det, bland flera andra, är en annan stor världsstjärna som varit med och skrivit låten. Superstjärnan är ingen mindre än Ed Sheeran, 26.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

I podcasten ”Equalizer” berättar hon nu om samarbetet med Sheeran. Larsson hängde i en musikproducents studio i London för att skriva musik, och någon i gänget kände honom väl.

– Han har nämligen hjälpt Ed Sheeran att skriva hela sitt album och känner honom väldigt bra. Så då sa han att Ed förmodligen kommer att komma förbi imorgon, för att kanske hjälpa till med att skriva en låt och jag tänkte väl att ”Jaja whatever det kommer inte att hända, han kommer inte att komma förbi, han bara säger så”, säger Zara.

Men hon hade fel, dagen där på dök han upp. Och han ville gärna hjälpa till med att skriva en låt.

– Men så dök han upp. Jätteglad, supermysig, världens finaste människa. För mig är det väldigt viktigt att jag känner mig bekväm i en session, och det gjorde jag verkligen då.

Och resultat blev ju bra minst sagt bra!

LÄS OCKSÅ: Efter bråket – Parneviks oväntade flirt till Zara Larsson

LÄS OCKSÅ: Zara Larssons varning till unga tjejer: ”Finns många som vill utnyttja dig”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!