LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bråket – Parneviks oväntade flirt till Zara Larsson

20 nov, 2017 
AvLotta Gray
Jesper Parnevik gjorde en rejäl tabbe när han hängde ut ikonen Zara Larsson. Men nu vill döttrarna gräva ner stridsyxan och bjuder in in henne till "Parneviks".
Annons

I det hyllade programmet “Parneviks” bjuds kända gäster in för att hänga med Jesper, 51, Mia, 48, Peg, 21,  Penny, 19, Filippa, 17, och  Phoenix, 15, Parnevik och en av drömgästen har varit sångerskan Zara Larsson, 19.

– En drömgäst är Zara Larsson men hon bryr sig inte ett skit om oss, berättar Penny i podcasten “Pillowtalk”.

Men Pennys dröm lär inte bli av. Sommaren 2010 efter terrorattacken i Nice twittrade nämligen pappa Jesper att Zara som är feminist förmodligen skulle rasa över alla män på grund av att chauffören i dådet var en man. “Jag slår vad om att Zara Larssons raserianfall kommer att bli: Jag hatar alla män”, skrev han, men tog snabbt bort posten.

Men nu kryper Peg och Penny till det berömda korset och lägger sig platt på rygg, allt för att locka sångerskan till Florida och medverkan i programmet. I sin podcast flirtar de nu öppet med Zara Larsson – och Penny beskriver henne som den person hon allra helst skulle vilja hänga med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är mer känd än oss och jag känner att hon är någon jag inte är lik alls. Vi har inte samma åsikter men det är sådana personer jag helst vill träffa, berättar Penny i podcasten “Pillowtalk”.

“Parneviks” har haft flera kända gäster i programmet, allt från Samir Badran till Caitlyn Jenner. Inför den nya säsongen har Mia Parnevik avslöjat att avsnitten kommer handla mer om familjemedlemmarna än kända gäster, se intervjun här:

Mia Parnevik avslöjar: Det blir en ny säsong av "Parneviks"!Brand logo
Mia Parnevik avslöjar: Det blir en ny säsong av "Parneviks"!
Annons