Fansens kärlek till Zara Larsson – efter kollapsen

Zara Larsson har som vanligt ett hektiskt schema, något som under helgen verkar ha tagit ut sin rätt på stjärnan. Under en konsert i Atlanta tvingades hon gå av scenen för att kräkas. Men Zara bet ihop och kämpade sig igenom de sista låtarna för att inte göra någon besviken, något som uppskattades bland fansen.

Zara Larsson, 19, är van vid den intensiva livsstil som livet som artist ofta innebär. Men under helgen fick fansen anledning att påminna sig om att även världsstjärnor som Zara Larsson kan bli sjuka. Under en konsert på “Music Midtown” i Atlanta, insjuknade hon plötsligt under sitt uppträdande. Artisten tvingades gå av scenen för att kräkas backstage.

Men som den superstjärna hon är, vägrade hon avbryta konserten. När hon klev upp på scenen igen förklarade hon vad som pågick, för fansen:

– Jag älskar verkligen att dansa och jag dansade inte mycket i dag. Jag är ledsen om jag ser ut att inte ha roligt, jag har bara känt mig illamående. Jag kommer att fullfölja spelningen såklart. Jag kommer bara inte dansa för jag vill inte kräkas på scenen, jag spydde precis backstage, sa hon till publiken, skriver Fuse TV, vars kolumnist Jeff Benjamin, även kommenterade händelsen på Twitter:

”Jag antar att det är så här man låter efter att ha spytt backstage. Zara Larsson, du är en drottning.”, skriver han.

Men denne kolumnist var inte den enda som ville lovorda Zara Larsson efter kollapsen. På sin Instagram har hon lagt upp en bild från konserten där hon tackar för stödet och förklarar att hon nu mår bättre.

“Tack för allt stöd! Jag mår mycket bättre nu. Ta hand om varandra!”, skriver hon i inlägget.

Och i kommentarsfältet möts hon av massor med kärlek från sina fans.

“Jag älskar dig, du var otrolig och så stark! Tack.”, kommenterar en person.

https://www.instagram.com/p/BZLTvIigqJj/?hl=sv&taken-by=zaralarsson

Bland mängder av hjärtan och kärlekshälsningar fokuserar fansen även på det viktigaste – att världsstjärnan ska slippa liknande händelser framöver:

“Så skönt att höra!! Håll dig frisk nu.”, skriver en annan.

Zara Larsson under Teen Choice Awards tidigare i år.

Zara Larsson med pojkvännen Brian Whittaker.

Det var den här bilden som fick Zaras följare att gå i taket. I bilden syns skådespelerskan Geena Davis med en sydstatsflagga på tröjan.

Zara Larsson när hennes bild fick en plats på Arlanda.

SE OCKSÅ:

Läs också: Tv-stjärnan akut till sjukhus: ”Aldrig varit såhär dåligt”

Läs också: Pojkvännens kärleksförklaring till Zara Larsson – på svenska

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!