Tv-stjärnan akut till sjukhus: "Aldrig varit såhär dåligt”

Zach Roloff upplever så mycket stress inför sin sons födsel att han måste åka in till sjukhuset: – Det har aldrig varit såhär dåligt. Det är huvudvärken som dödar mig.

Little People Big World stjärnan- Zach Roloff, 26, fick åka akut till sjukhus. Allt började några dagar innan Zach och Toris Roloff, 22 första barn skulle födas.

Tori ville verkligen föda vaginalt men på inrådan av läkarna planerades ett kejsarsnitt istället då sonen Jackson föddes med (precis som sin pappa) en av de vanligaste formerna av kortvuxenhet, akondroplasi.

– Jag har aldrig tänkt mig att göra kejsarsnitt. Jag är nervös över att lägga mig på operationsbordet, jag har aldrig gjort det innan, berättade Tori i programet.

LÄS MER: Bebislycka! Tv-stjärnan har blivit pappa

Zach upplevde sådan ångest och stress över det faktumet att hans fru var stressad över situationen att det tillslut blev för mycket.

– Tori är superstressa och superobekväm, berättade en upprörd Zach till sin mamma Amy.

Mamma Amy Roloff, 52 lugnade inte direkt sin son när hon gav svaret:

– Du vet inte vad stress är förens bebisen har kommit.

I programet får man se hur Zach och hans tvillingbror Jeremy och hans fru Audrey åker i en bil då de plötsligt måste stanna för Zach mår så dåligt att han behöver kräkas. Trion kör sedan i akut fart till sjukhuset där de möts av en doktor.

– Det har aldrig varit såhär dåligt. Det är huvudvärken som dödar mig, säger Zach.

Turligt nog gick det att lösa med två sprutor för uttorkning, högt blodtryck och smärta. Doktorn berättade sedan att hans symptomer sannolikt berodde på stress.

– Det är en lättnad att slippa ligga på sjukhuset när Tori föder barn, säger en lättad Zach.

Den 12 maj föddes i år föddes parets son Jackson utan komplikationer.

LÄS MER: Tv-stjärnans besked om nyfödde sonens tillstånd

Foto: IBL

SENASTE NYTT!