Storbråken i Parneviks – som tittarna inte får se

Snart får vi se familjen Parnevik i TV3 igen. Inspelningarna pågår för fullt, och nu avslöjar Peg Parnevik och Penny Parnevik att det uppstår en del bråk bakom kamerorna.

Just nu pågår inspelningarna den fjärde säsongen av ”Parneviks” för fullt. Som vanligt får man inte alltid se hela sanningen i tv, trots att det är en reality-serie. De äldre systrarna Peg Parnevik, 22, och Penny Parnevik, 20, avslöjar att det blir en del bråk bakom kulisserna.

– Alla som är över 20 och har flyttat ifrån sina föräldrar kan relatera till det här. När man kommer hem igen och ska bo där i några dagar, visst beter man sig på ett visst sätt helt plötsligt? Jag kan märka att jag börjar reta dig av noll anledning, säger Penny i podcasten ”Pillowtalk”, och Peg håller med henne:

– Jag blir jobbig och hatar på allt jämt. Som att jag är 13 år och säger ”nej jag vill inte göra det där, jag gör vad jag vill” hela tiden. Jag är inte sån egentligen.

Men de berättar att det inte bara är de två som beter sig annorlunda, utan även de yngre syskonen Philippa Parnevik, 17, och Phoenix Parnevik, 15.

– Så fort alla är tillsammans igen så blir alla så här: ”omg, Penny sa det här” och ”omg Philippa sluta”.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Systrarna förklarar att de anstränger sig för att ha ett gott humör framför sina tittare. Även om de är trötta eller orkeslösa försöker de lägga på ett filter för att skapa en god ton i rutan. Men ibland går det inte riktigt.

– Vi säger att vi har en dag där vi bråkar. Då brukar du bli tyst Peg, och det har funnits gånger där vi ska synka i kameran då när vi alla syskon sitter i soffan och ska ta upp lappen om vilka gäster det är som kommer på besök, och du bara vägrar svara på grejer, säger Penny.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Parneviks plötsliga sorg – övergavs för familjen Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Efter bråket med Parneviks – nu svarar Filip Hammar på kritiken

Foto: IBL

Senaste nytt