Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larssons ärliga video – därför går hon i terapi

04 jun, 2018 
Zara Larssons ärliga video
Zara Larsson öppnar nu upp sig i en video där hon berättar att hon ska gå till en psykolog för första gången, och uppmanar också andra som gått i samma tankar att göra samma som hon.
Annons

Världsartisten Zara Larsson, 20, flyger ständigt världen runt för att göra musik och dra ut på turné där emellan. Men då och då hinner hon också besöka sitt hem i Sverige. Just nu är hon hemma och väl här passar hon nu på att ta tag i något som hon tänkt att göra länge.

I en video på sin Instagram story öppnar hon upp sig och förklarar för sina följare att hon har bokat in ett möte med en psykolog för första gången någonsin. Hon har tidigare gått i terapi för specifika anledningar, men aldrig tidigare gått för att prata med någon på samma sätt som nu – för att ta hand om sig själv och sin hälsa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om 15 minuter ska jag åka iväg för att träffa en psykolog. Det är min första gång någonsin, och jag är faktiskt riktigt nervös. Jag har varit i andra typer av terapi för olika saker, men jag har aldrig varit och pratat med någon om… allt. Ångest, livet.., säger Zara Larsson i videon.

Hon uppmanar i samma veva andra som gått i samma tankar som henne att våga ta tag i att ta hjälp av någon att prata med.

Annons

– Så om någon som ser på det här också har funderat på att träffa någon att prata med så är det här är ett tecken. Om jag gör det kan ni också göra det. Ta hand om er, framför allt er mentala hälsa för det är väldigt viktigt, fortsätter hon.

Efter besöket hos psykologen berättar hon att hon är väldigt nöjd, och förklarar att hon kommer att fortsätta gå dit.

– Kvinnan jag pratade med var fantastisk, säger Zara Larsson i video efter sitt besök.

Återigen visar Zara Larsson på att hon är en stor förebild för andra! Heja dig!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons