LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zara Larsson om detaljen i sitt eget beteende: ”Jag skäms"

21 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Zara Larsson tillbringar mer och mer tid utanför Sveriges gränser, vilket har förändrat hennes beteende på ett specifikt sätt. Nu berättar stjärnan om sitt helt nya sätt att prata. – Det är något jag hatar med mig själv, säger hon.
Annons

Zara Larsson, 20, har sedan sitt genombrott i Sverige för fem år sedan också rönt stora framgångar andra länder. Sedan ett par år tillbaka har hon därför spenderat mycket tid i USA och England, både för jobbet och kärlekslivet med pojkvännen Brian Whittaker, 18, som kommer från Storbritannien.

De långa perioderna utomlands har nu också börjat märkas av i hennes beteende. Popstjärnan berättar nämligen i podcasten “Schulman show” att hon själv har noterat att hon numera börjat kasta in engelska uttryck och ett svengelskt språk i sitt tal.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tror att ju mer tid jag spenderar i USA, ju värre blir det. Svenskan kommer ju inte att försvinna, men jag märker hur den tas över av engelska uttryck som känns enklare och som kanske inte riktigt finns på svenska. Dessutom pratar ju min pojkvän engelska och jag pratar engelska med alla mina kompisar i USA, säger Zara Larsson i podcasten.

Men Zara är inte direkt nöjd med sin nya, internationella vokabulär, utan skäms i stället över att hon inte kan hålla sig till ett språk.

– Det är något jag hatar med mig själv. Jag tycker inte att det är nice alls, jag tycker att det låter larvigt. Det är någonting som jag småskäms över, för jag vill inte låta så, säger hon i podden.

Foto: IBL

 

Annons