TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larsson om sin ångest: "Jag har ADHD"

31 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Zara Larsson lider av ångest och misstänker att det har med ADHD att göra. Trots detta avbröt hon utredningen. "Jag dök aldrig upp", säger hon.
Annons

Att Zara Larsson, 19, är en stjärna på sociala medier vet vi redan om. Men nu har hon funnit ytterligare en kanal att uttrycka sig genom, nämligen Instagram Live. Under en sändning med sina följare igår natt, vilken Hänt tog del av, svarade Zara väldigt personligt på fansens frågor.

7052491 2017-01-13 Elle Galan på Grand Hotel. På Bilden: Zara Larsson Copyright: Stella Pictures
Zara Larssons Instagram har över 2,4 miljoner följare.

När ämnet ångest kom på tal berättade Zara som just nu befinner sig i USA att hon mer eller mindre alltid känner en ovälkommen känsla i kroppen.

Ärligt talat så känner jag ångest ofta. Jag försöker fokusera på andningen. Jag ringer min bästa kompis och försöker prata om något annat som får mig att tänka i andra banor. Positivitet attraherar positivitet.

Annons

Vad den grundar sig i vet hon inte men nämner funktionsnedsättningen ADHD som i många gånger av fallen brukar vara boven i dramat.

Jag tror att jag har ADHD“, erkänner Zara som även berättar att hon för en tid sedan även sökte hjälp för det.

Jag påbörjade en utredning för ett tag sedan, men jag dök aldrig upp och fullföljde utredningen“.

Berlin 03 09 2016 EMT16 Berlin Energy Music Tour 2016 Berlin in der Kulturbrauerei im Zara Lar

Inom kort gästar Zara Larsson den populära amerikanska talkshowen ”The Ellen DeGeneres show” – för andra gången enligt uppgift till Aftonbladet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons