LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Yvonne Rydings åsikt om Kjell Bergqvist fru – sanningen om relationen

05 apr, 2024 
Elin Jonasson
Maria Broberg
Yvonne Ryding och Kjell Berqvist var under många år ett av Sveriges mest omskriva par.
År 2000 skiljde de sig efter 12 år som gifta.
I en intervju med Hänt berättar Yvonne nu om relationen till ex-maken och hans hustru Karin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frunBrand logo
Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frun

Yvonne Ryding, 61, har varit en del av offentligheten i många år. 1984 slog hon igenom som fotomodellen som vann titeln Miss Universum – och sedan dess har karriären dundrat på.

Under mitten på 90-talet lanserade Yvonne sitt eget hudvårdsmärke YR a Beautiful Idea som hon driver än idag.

Under många år var hon dessutom gift med skådespelaren Kjell Bergqvist, 71. Tillsammans fick de döttrarna Sandra Bergqvist och Nathalie Bergqvist men efter 12 år som gifta skilde sig paret år 2000.

I en ny intervju med Hänt berättar Yvonne om den svåra tiden med Kjell som ledde fram till deras uppbrott men att de idag har en bra relation med varandra.

Yvonne om svåra tiden med Kjell Bergqvist – anledningen till skilsmässan

För Hänt bekräftar Yvonne Ryding att hon och Kjell har en jättebra och fin relation idag – vilket hon tycker är skönt. Exempelvis under förra året åkte de till Thailand allesammans och firade att Yvonne fyllde 60 år.

Annons

– Inte nu den här julen, men julen dessförinnan fyllde jag jämnt och då var vi ju nere hela konkarongen i Thailand och hade det jättetrevligt och mysigt. Så det är jättekul faktiskt, berättar Yvonne och fortsätter:

– Det är en ynnest faktiskt, det är ju så att inte alltid det fungerar. Det är ju klart att vi haft våra år när det inte var…det fanns ju en anledning till varför man skiljde sig om man säger så. Men jag är så himla glad att vi ändå har lyckats övervinna dem bitarna och gå vidare. Och acceptera läget som det är och göra något bra av det. Det känns jätte-jättebra.

Efter skilsmässan från Yvonne fann Kjell fann kärleken på nytt och han gifte sig fyra år senare med sin nuvarande hustru Karin.

Yvonne Rydings ord om Kjell Bergqvists nya fru: ’’Tjabbar på bra’’

När Yvonne hade en relansering av sitt hudvårdsmärke år 2013 dök Kjell Bergqvist upp på eventet ihop med Karin – men det var inga konstigheter enligt Yvonne.

När hon senare i Hänt-intervjun får reagera på gamla bilder, minns hon tillbaka till relanseringen och berättar hur hennes relation är med Karin idag.

– Det var jättefint av honom och faktiskt Karin var också med, hans nuvarande fru.

Men du och Karin hänger också mycket då eller?

– Ja men gud ja! Absolut, vi tjabbar på bra när vi ses och sådär.

Kjell och Yvonne på relanseringen av hennes hudvårdsmärke.FOTO: Cecilia Liljeton/TT

FOTO: TT

Annons