yvonne ryding

Yvonne Ryding om relationen till Kjell Bergqvist – resan med exets nya fru

Kjell och Karin Bergqvist och Yvonne Ryding

Yvonne Ryding och Kjell Berqvist var under många år ett av våra mest omskriva par.
År 2000 skiljde de sig.
Nu berättar hon om relationen till ex-maken och hans hustru Karin.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning
0:38

Efter reklamen: Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

(0:38)

Slå på ljud

Yvonne Ryding, 60, har varit i strålkastarljuset under många år. Hon blev främst känd som fotomodellen som vann Miss Universum 1984 – och sedan dess har karriären tuffat på med allt möjligt. Sedan mitten på 90-talet driver hon bland annat sitt eget hudvårdsmärke YR a Beautiful Idea.

Under många år var hon dessutom gift med skådespelaren Kjell Bergqvist, 69, och tillsammans fick de två döttrar – Sandra Bergqvist och Nathalie Bergqvist – som idag vuxit upp. Men år 2000 efter 12 år som gifta gick paret skilda vägar.

Kjell fann kärleken på nytt och gifte sig fyra år senare med sin nuvarande hustru Karin och tillsammans har de sonen Leo Bergqvist.

Yvonne gick även hon vidare och fann kärleken på nytt i Mikael Jonasson. Men relationen sprack och de gick skilda vägar 2021 efter tio år ihop.

Yvonne Rydings relation till ex-maken Kjell Bergqvist

Idag lever Yvonne själv och har hunnit få tid till att ta hand om sig själv och fokusera på livet som mamma och mormor till femåriga Edvin.

– Jag har ett barnbarn, han är fem. Edvin. Det är så mysigt så. Det är så härligt och det är lite skillnad. Man blir så förundrad över dessa små människor vad de är duktiga, säger Yvonne till Hänt och skrattar.

Och relationen till ex-maken Kjell och hans nya hustru är mycket bra. När hon separerade från Mikael flyttade hon och kom på så vis närmare sin familj och sin ex-make vilket gör det enklare att ses spontant.

– Vi har en bra relation så det känns jättebra. Det blir ju lite annorlunda och lite mer spontant nu när jag flyttat, man kan ses mer på ett lite annat sätt då självklart. Man ses när någon fyller år och allt vad det är. Så det är faktiskt jätte bra.

Hela familjen samlade i Thailand över nyår – relationen till exets nya fru

Över nyår så var hon dessutom och hälsade på Kjell och familjen som under vinterhalvåret är bosatta i Thailand. Hon berättar att det var en enorm glädje för hela familjekonstellationen att kunna umgås.

– Sen så var vi ju på semester allihopa och då hälsade vi på nere hos Kjell och Karin i Thailand över nyår. Och det var ju jätte trevligt och fint, berättar Yvonne och fortsätter:

– Det var jättefint att alla barn och barnbarn kunde ses och hoppa där runt där. Det känns så bra faktiskt.

FOTO: Hans Shimoda/TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN