AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Yohio har flyttat till Åland – nu bekräftar familjemedlemmen det oväntade beslutet

21 mar, 2023 
Yohio
Yohio befann sig i Sverige under förra året för att spela in Masked singer.
Nu avslöjar en familjemedlem till honom att han lämnat landet och bosatt sig på Åland. Läs anledningen här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Yohio försvann från rampljuset efter succén – så lever han idagBrand logo
Yohio försvann från rampljuset efter succén – så lever han idag

Artisten Yohio, född som Kevin Johio Lucas Rehn Eiresslog, slog igenom med dunder och brak i Melodifestivalen 2013 då han tävlade med låten Heartbreak hotel. Yohio landade då på en andra plats och sedan dess har framgångarna varit stora.

Sedan start har Yohio kört fullt ut på den japanska genren visual kei, både när det gäller musik och stil. Under flera års tid har Yohio levt i Japan. Utöver artistkarriären har han även startat ett eget skivbolag och dessutom arbetat som skådespelare. Bland annat medverkade han i SVT:s stora dramathrillersatsning Jordskott.

Yohio flyttar till Åland – nu avslöjar familjemedlemmen beslutet

Yohio har även spelat prinsen när musikalen Snövit sattes upp på Maximteatern i Stockholm härom året.

Annons

Och det är just rollen i Snövit som nu har tagit Yohio till hans nya äventyr. När Hänt når en familjemedlem till Yohio bekräftas det nämligen att han har flyttat till Åland. Anledningen är att han nu spelar i musikalen som satts upp på ön. Familjemedlemmen berättar att Yohio bara bor där tillfälligt tills musikalen är över. Sedan återstår det att se vart han bosätter sig här näst.

Yohio gjorde succé som sjöjungfrun i Masked singer 2022

Under förra säsongen av Masked singer var Yohio en av deltagarna. Juryn hade länge svårt att avgöra vem personen bakom sjöjungfru-masken var men det visade sig tillslut vara just Yohio.

– Jag var fortfarande i Japan när jag fick förfrågan och jag hade faktiskt inte sett första säsongen. Jag visste vad det var men hade inte sett något eftersom jag inte har svenska kanaler i Japan. Så jag kollade upp det och tyckte det var en väldigt rolig och speciell idé så jag tänkte “självklart”. Jag är ju ganska van att klä ut mig så det kändes naturligt på något sätt, har Yohio tidigare sagt om programmet i en intervju med Hänt.

FOTO: TT

Annons