Här är alla deltagare i Wild kids 2022 på C More – hela listan

linda lindorff och deltagarna i wild kids

Äntligen är Wild kids tillbaka på C More!
Linda Lindorff är programledare som vanligt.
Här är hela listan med alla deltagare!
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
1:06

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Linda Lindorff

(1:06)

Slå på ljud

I den nya säsongen av Wild kids möter tv-tittarna Vargarna och Lejonen. Men något som är nytt för i år är att det väntar en hel del överraskningar i skogen.

Vilka är modiga deltagarna som tävlar i år?

Här är alla deltagare i Wild kids 2022

Rut, 11, Sälen. Rut är en uthållig idrottstjej som tränar både friidrott, längdskidor, MTB-cykling och rullskridskor. Hon har ett starkt pannben och är dessutom en fena på matte.

Viggo, 12 Norrtälje. Viggo är en sportig kille som trivs i naturen och är van vid uteliv. Hans goda självförtroende ger honom extra styrka i tävlingarna.

Smilla, 12, Sollentuna. Smilla är en envis vinnarskalle som inte är rädd av sig. Som dansare och fotbollsspelare är hon både snabb och smidig.

Liam, 12 Brottby. Liam är en stark fotbollskille som alltid kämpar in i det sista. Han trivs i köket och gillar både att laga mat och att baka.

Lova, 12, Sollentuna. Lova är ett riktigt energiknippe men många strängar på sin lyra. På fritiden tränar hon klättring, ridning och crossfit och gosar med sin hund Doris.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Axel, 12, Hedemora. Axel är en glad hockeykille som känns igen av sin positiva attityd. Han är snabb och smidig men framförallt uthållig!

Noel, 12, Malmö. Noel är en riktig glädjespridare och en bra teamplayer i alla lägen. På fritiden älskar han att sjunga, dansa och spela teater.

Anton, 12 Täby. Anton är en kvicktänkt mångsysslare som förutom flera sporter dessutom kan jonglera! Logiska kluringar är hans starka sida.

Endi, 13, Sparreholm. Endi har ett stort hjärta och att vara en bra kompis tycker han är viktigast. På fritiden spelar han både fotboll och piano.

Stella, 12, Malmö. Här har vi en cool tjej som tål det mesta. Stella tränar brasiliansk jujutsu på hög nivå där hon möter både killar, tjejer och de som är flera år äldre än henne.

Mira, 11, Sundsvall. Mira är en van vildmarkstjej som alltid peppar sina lagkamrater. Hon kallar sig själv för en teaterapa som gillar att vara lite tokig.

Amadeus, 12, Upplands Väsby. Amadeus är som en fisk i vattnet och är ett riktigt simproffs. Med huvudet på skaft är han en problemlösare av rang.

Rafaela, 12, Stockholm. Med svart bälte i Taekwondo är Rafaela både stark och snabb. Hennes skarpa minne är ofta till stor fördel.

Sigrid, 13, Mölndal. Sigrid är en glad och social tjej som avskyr att förlora. Som orienterare hittar hon sin väg i alla lägen.

Wild kids har premiär den 4 februari på C More.

LÄS OCKSÅ: 8-barnsmamman Matilda Nikula – därför bor hon bara med ett av barnen

LÄS OCKSÅ: Därför visar Caroline Kejbert och Joacim inte upp nyfödda dottern

FOTO: Danne Ohlson/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN