Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked efter uppbrottet: ”Konstigt”

03 maj, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked
Wiktoria Johansson har nyligen genomgått ett tufft uppbrott. Nu berättar hon om dejtandet och hur det är att vara singel som offentlig person.
Annons

Det var i mars förra våren som sångerskan Wiktoria Johansson, 22, berättade att relationen med en av Melodifestivalens husdansare Martin Jonsson var över.

Det dröjde dock inte länge innan de hittade tillbaka till varandra, men i oktober berättade Wiktoria i radioprogrammet Intimt med Björken att hon återigen var singel.

Och det är hon fortfarande. När Hänt träffar henne på säsongspremiären av Gröna Lund berättar artisten att hon just nu lever ensam och att en återförening med Martin inte är aktuell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, det skulle bli konstigt. Nu är jag ”single and mingle” och har fokus på mig själv.

Wiktoria Johansson och Martin Jonsson
Wiktoria Johansson tillsammans med exet Martin Jonsson.

Är du öppen för kärlek?

– Inte just nu. Den dörren är stängd för tillfället. Jag orkar inte det just nu, men händer det så händer det. Men jag längtar inte efter att träffa någon.

Annons

Wiktoria avslöjar att hon ändå blir flitigt uppvaktad.

– Det blir väl lite så när man är offentlig. I och med att jag inte heller är i något förhållande som man visar upp så blir det ju så att folk hör av sig. Men det är inget jag utnyttjar på något sätt. Nu gör jag bara saker som får mig att må bra, som att exempelvis träffa kompisar.

Idol-profilen Wiktoria Johanssons ärliga ord om dejtandet

Wiktoria Johansson medger också att det möjligtvis kan vara lite knepigt att dejta som offentlig person.

– Men jag är en ganska bra människokännare så jag känner tydligt om de är intresserad av Wiktoria eller artisten Wiktoria. Jag är också väldig kräsen gällande vem jag släpper in i mitt liv och vilken typ av människor. Att komma mig nära är ganska svårt och det krävs ganska mycket. Så det skulle aldrig hända att jag släppte in någon om det inte kändes genuint – oavsett om det handlar om vänskap eller kärlek.

Annons

Skulle du kunna tänka dig att dejta ett fan?

– Det beror på… Om det är en människa som tycker jag är duktig och kollat in saker jag gjort, så absolut. Men jag skulle inte dejta någon som kanske haft tavlor på mig och som drömt om mig. Det skulle kännas konstigt.

Kärleksdörren är alltså stängd för Wiktoria. Men den musikaliska dörren är däremot vidöppen.

– Jag har ny musik på gång vilket känns jättekul. Det är en glad poplåt som är upptempo. Jag ska dessutom åka på turné i sommar.

De som längtar efter att se Wiktoria Johansson i Mellon igen kommer däremot bli besviken.

– Jag känner inte för det. Man kan ju alltid ändra sig. Om jag känner att jag skulle vilja vara med igen kommer det ändå dröja ett tag. Det är väldigt påfrestande och jag har ändå varit med tre av fyra år. Jag känner att det har tagit så mycket av mig och det är väldigt jobbigt att göra. Mitt psyke klarar inte av att göra Mellon än på ett tag.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT

Annons