Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lance Hedmans oväntade flirt med Wiktoria Johansson: ”Fin”

10 apr, 2019 
Lance Hedman och Wiktoria Johanssons flirt
Ryktet om att Let's dance-aktuella Lance Hedman skulle ha en romans med sin danspartner Linn Hegdal var duon snabba med att dementera. En flirtig konversation på Instagram får fansen i att spekulera om Lance istället har fått upp ögonen för en viss Melodifestivalen-profil.
Annons

Kändissonen och DJ:n Lancelot ”Lance” Hedman, 18, är en av deltagarna i årets upplaga av Let’s dance på TV4. Han tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal, 23 och redan innan programmet började sändas uppstod ett romansrykte. På pressträffen var duon snabba på att dementera detta.

– Linn är som min mamma, sa Lance.

– Lite så. Vad har du ätit? Var är dina skor?, svarade Linn.

Både Linn Hegdal och Lance Hedman är singlar och lägger just nu all energi på dansen. Några extra inviter eller uppvaktanden på sociala medier har Linn inte märkt av, trots att hon numera syns på bästa sändningstid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte så mycket fokus. Det är klart att någon har skickat meddelande, men det är inte så mycket mer än så, säger Linn Hegdal.

Lance Hedmans flirt med Wiktoria Johansson

För Lance Hedmans del har det varit en del oklarheter kring civilstatus. Efter att ha hintat om att han träffar någon tog han snabbt tillbaka sitt uttalande och avslöjade att det inte finns någon som han känner ett extra pirr för just nu.

Annons

– Jag har ingen kärlek som jag träffar just nu, sa han förra veckan.

Lance Hedman har tidigare haft en relation med Paradise hotel-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, och att han är eftertraktad av många tjejer är det ingen tvekan om. När han i måndags la upp en bild på sig själv på Instagram strömmade kommentarerna in.

”Så sjukt snygg, och söt!”, skriver en person.

”Du är så snygg och fin”, skriver en annan.

Men det är en kommentar som sticker ut från mängden, nämligen en från Melodifestivalen-profilen Wiktoria Johansson, 22.

”Fin!”, skriver artisten, varpå Lance Hedman svarar:

”Du är fin”, följt av ett hjärta.

Båda kommentarerna har fått flera gilla-markeringar och ett fan har varit modig nog att ge sig in i den flirtiga stämningen mellan profilerna:

”Ta henne på en dejt bara förfan”, skriver personen.

Om det blir en dejt för Wiktoria Johansson och Lance Hedmans del återstår att se.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons