LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fansens frågor – Idol-William om relationen med Wiktoria

09 mar, 2019 
William Segerdahl svarar på romansryktet med Wiktoria johansson
Fansen spekulerar i att Melodifestival-finalisten Wiktoria Johansson och den tidigare Idol-deltagaren William Segerdahl är ett par. William berättar nu sanningen om deras relation.
Annons

Wiktoria Johansson, 22, är en av artisterna som tävlar om att kamma hem första platsen i årets Melodifestival. Med bidraget Not with me tog hon sig direkt till finalen efter den första deltävlingen.

Vi har sett Wiktoria tävla i Melodifestivalen tidigare, men för första gången någonsin tävlar hon med nu med en ballad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den handlar om när man är i en relation och man känner att den är på väg att ta slut och man inte riktigt vill det. Men man känner också att det inte funkar, fast jag vill inte vara utan dig, men det går inte. Det här kriget man har i huvudet, berättade Wiktoria för Hänt på presskonferensen där alla artister avslöjades.

Wiktoria har haft en relation med Melodifestival-dansaren Martin Jonsson. Förhållandet höll lite över ett år innan de gick skilda vägar. Sedan dess har parets relation varit av och på, men i höstas tog det slut definitivt.

– Det känns jätteläskigt att vara så utelämnande, så öppen. Jag gillar inte att vara det så det är jätteläskigt, men det är verkligen äkta.

Annons

Kopplas ihop med William Segerdahl

Men nu har hennes, och den tidigare Idol-deltagaren William Segerdahls, fans börjat spekulera i att de två artisterna skulle ha en relation – och då något annat än en vänskapsrelation.

På Instagram har fansen kunnat se att de umgås privat med gemensamma vänner, och William svarade på en av fansens frågor om Wiktoria på sin Instagram story för ett tag sedan.

Är du och Wiktoria tillsammans?”, undrar en och William svarar då skämtsamt:

Mer sannolikt att jag är hennes barn typ…

Så, nej! Även om fansen gärna hade sett kärlek mellan artisterna är det inget sådant på gång mellan Wiktoria Johansson och William Segerdahl.

FOTO: TT

Annons