Wahlgrens ilska – efter frågan om hennes kropp: "Så arg..."

Linus Wahlgrens ex-fru Jessica Wahlgren, känd från "Wahlgrens värld", rasar efter att en okänd man kommit fram till henne och frågat om hon är gravid.

Jessica Wahlgren, 42, har gjort succé i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 det senaste året, när hon gästat sin före detta svägerska Pernilla Wahlgren, 49, i rutan. Jessica var tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgrens, 41, och tillsammans har de också dottern Linn, 12, och sonen Colin, 8.

Men när Jessica Wahlgren nyligen fick frågan om hon var gravid igen av en okänd man blev hon rasande. På Instagram berättar tv-profilen ilsket om händelsen.

“Jag är så jävla arg! Jag har precis kommit hem från en tillställning där en man i 55-årsåldern vinkar till mig att jag ska komma. Eh ok tänker jag och går fram och han säger: Jag hoppas inte jag gör bort mig nu men du är gravid va?”, skriver Jessica Wahlgren och fortsätter:

“Jag vänder på klacken och går… Han kommer efter i nåt lamt försök att be om ursäkt och hans förklaring var att anl till att han frågat var för att han och hans fru så gärna vill ha barn och jag såg också ut att vilja ha barn… Eh whaaat”. 

Jessica Wahlgren menar att mannens kommentar förstörde hennes kväll totalt och att hon har svårt att släppa hans ord.

“Jag har fått två barn, jag har en liten kula absolut men jag veet att jag är ganska normalsmal och jag tror inte majoriteten människor tittar på mig och tänker att jag är gravid. Trots detta kan jag inte ruska av mig denna DUMMA kommentar. Vad ger honom rätten?!!! Oavsett så förstörde det min kväll!”, skriver hon.

Hon är en av Pernilla Wahlgrens bästa vänner och var tidigare även hennes svägerska. 

Jessica var tidigare gift med Linus Wahlgren. 

Jessica Wahlgren. 

Linus Wahlgren och Jessica Johansson med sonen Colin och hans kompis Axel.

https://www.instagram.com/p/BfO7DFZnlX3/

LÄS OCKSÅ: Biancas tårar – nu avslöjar hon sanningen bakom uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos sorg: ”Jag tappade sexlusten helt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!