LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wahlgrens fräcka annons på Tinder: "Kommer att få ligga"

03 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Artisten Pernilla Wahlgren är singel och sökande. Nu rycker vännen Sofia Wistam ut till hennes hjälp – med en fräck Tinder-annons. – Ja, nu kommer jag ju att få ligga, säger Pernilla i duons podcast.
Annons

Pernilla Wahlgren49, är singel och i serien “Wahlgrens värld”, som sändes på Kanal 5 i höstas, berättade artisten att det inte är alltför mycket sex och romans i hennes liv just nu. Bland annat beskrev hennes vän och tidigare svägerska, det vill säga Linus Wahlgrens, 40, ex-fru, Jessica Wahlgren, 41, Pernillas sexliv som “en sorglig historia”. 

Nu tar en av Pernilla Wahlgrens andra vänner, Sofia Wistam, 50, upp kampen för att hjälpa Pernilla träffa en man. I sin podcast  ”Wahlgren och Wistam” berättar Sofia att hon har hjälpt Pernilla att skriva en skämtsam annons till dejtingappen Tinder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har skrivit en annons till dig. “Här har ni en tjej som älskar att baka kakor, sjunga och få spons. Jag har fyra barn som vägrar att flytta. Välkommen in i min värld och du in i mig om du har tur. Intressen: “Mig själv”, säger Sofia Wistam och fortsätter med att skratt:

Annons

– Det är bara att trycka på sänd.

Pernilla Wahlgren skrattar åt den humoristiska annonsen och menar att hon troligtvis skulle få napp på Tinder om hon använde sig av den.

– Ja, nu kommer jag ju att få ligga med den där annonsen, säger hon och skrattar.

Pernilla Wahlgren har tidigare varit gift med Emilio Ingrosso, 51, som hon har barnen Oliver, 27,  Bianca, 22,  Benjamin, 19, tillsammans med. Hon har också varit sambo med Joachim Lennholm, 43, som hon har sonen Theo, 10, med.

Vi önskar Pernilla lycka till med dejtingen!

Foto: IBL

Annons