Wahlgrens fräcka annons på Tinder: "Kommer att få ligga"

Artisten Pernilla Wahlgren är singel och sökande. Nu rycker vännen Sofia Wistam ut till hennes hjälp – med en fräck Tinder-annons. – Ja, nu kommer jag ju att få ligga, säger Pernilla i duons podcast.

Pernilla Wahlgren49, är singel och i serien “Wahlgrens värld”, som sändes på Kanal 5 i höstas, berättade artisten att det inte är alltför mycket sex och romans i hennes liv just nu. Bland annat beskrev hennes vän och tidigare svägerska, det vill säga Linus Wahlgrens, 40, ex-fru, Jessica Wahlgren, 41, Pernillas sexliv som “en sorglig historia”. 

Nu tar en av Pernilla Wahlgrens andra vänner, Sofia Wistam, 50, upp kampen för att hjälpa Pernilla träffa en man. I sin podcast  ”Wahlgren och Wistam” berättar Sofia att hon har hjälpt Pernilla att skriva en skämtsam annons till dejtingappen Tinder.

– Jag har skrivit en annons till dig. “Här har ni en tjej som älskar att baka kakor, sjunga och få spons. Jag har fyra barn som vägrar att flytta. Välkommen in i min värld och du in i mig om du har tur. Intressen: “Mig själv”, säger Sofia Wistam och fortsätter med att skratt:

– Det är bara att trycka på sänd.

LÄS MER: Bianca Ingrosso om sina privata sexfilmer: ”Jag gillar det”

Pernilla Wahlgren skrattar åt den humoristiska annonsen och menar att hon troligtvis skulle få napp på Tinder om hon använde sig av den.

– Ja, nu kommer jag ju att få ligga med den där annonsen, säger hon och skrattar.

Pernilla Wahlgren har tidigare varit gift med Emilio Ingrosso, 51, som hon har barnen Oliver, 27,  Bianca, 22,  Benjamin, 19, tillsammans med. Hon har också varit sambo med Joachim Lennholm, 43, som hon har sonen Theo, 10, med.

Vi önskar Pernilla lycka till med dejtingen!

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Foto: IBL