Vinn biljetter till 90-talet!

vi som alskar 90-talet
Nu kan du vinna biljetter till årets hetaste fest – ”Vi som älskar 90-talet”. Åk tillbaka till 90-talet under en helkväll och njut av bland annat Vengaboys, Mendez, Cascada och Drömhus.
Annons

Vem älskar inte 90-talet?!

Just nu har du som läser detta chans att vinna biljetter till årets kanske roligaste festival – en helkväll med musik BARA från 90-talet!

Det är nämligen dags i år igen för festivalen Vi som älskar 90-talet (Läs mer här!), där artister som Vengaboys, Drömhus, Cascada och Mendez kommer att stå på scen. Festivalen äger rum i fyra städer – Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Umeå och på plats finns både mat, dryck och härligt sällskap i form av andra 90-talsälskare.

Detta är verkligen ett MÅSTE för alla er som vill uppleva ungdomen igen eller varför inte överraska din kärlek med en biljett till en kväll där ni får göra en liten tidsresa tillbaka till de ljuva åren då alla dansade till Da Buzz och Markoolio?

Annons
Annons

JUST NU tävlar vi på Hänt.se ut biljetter till festivalen för dig och en vän! Det finns både VIP-biljetter och vanliga biljetter i potten, och till alla städer dessutom!

Men skynda dig – tävlingen pågår bara fram till midnatt den 2 juli 2019, så se till att du tävlar nu direkt!

Såhär gör du för att tävla:

Svara på frågan ”Vilket år slog Drömhus igenom med singeln ”Vill ha dig”?” – skriv ditt svar i kommentarerna i facebook-inlägget som du hittar här!

Annons

JUST NU tävlar vi på Hänt.se ut biljetter till Vi som älskar 90-talet för dig och en vän! Läs mer här hur du tävlar <3

Posted by Hänt on Monday, June 24, 2019

Du måste vara Plus-medlem för att kunna vara med och tävla om dessa magiska biljetter. Om du inte redan är Plus-medlem kan du bli det här.

GLÖM INTE kommentera vilken stad ni önskar se festivalen!

Tävlingen avslutas 2/7 – LYCKA TILL.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…