ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Lena Philipsson sviken av tittarna – efter sin medverkan i Vilket liv!

18 sep, 2022 
Renee Nyberg
Vilket liv! är i fullgång och när Björn Skifs gästade programmet var det programmets högsta tittarsiffror hittills.
Desto mindre var det när Lena Philipsson gästade – då sjönk tittarsiffrorna rejält.
Annons
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!

Renée Nybergs nya program Vilket liv! har nu gått av stapeln – till tittarnas stora förtjusning. Det nya TV4-programmet går ut på att Sveriges mest välkända namn hyllas för sina insatser inom populärkulturen.

För några avsnitt sedan kunde tittarna se Björn Skifs i soffan nyligen var även Lena Philipsson med och gästade programmet. I söndagens program är det ingen mindre än Robert Gustafsson.

Lena Philipssons avslöjande om relationsstatusen

När Lena gästade programmet så frågade programledaren henne om hennes relationsstatus – något artisten valde att svara väldigt kort och rakt på.

– Är du singel eller?, frågade Réene varpå Lena sa:

– Ja.

Skillnaden i tittarsiffror – mindre som tittade på Lenas avsnitt

När Björn Skifs medverkade i programmet var det över en miljon tittare som kollade på programmet, mer bestämt 1 082 000 tittare. Men när Lena intog soffan var det dipp gällande tittarsiffrorna, då det nämligen var 888 000 tittare som såg Vilket liv!.

Annons

TV4:s ord om tittarsiffrorna

I ett mejl till Hänt kommenterar Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4, Vilket liv!:s tittarsiffror.

”Nya programmet Vilket Liv! har tagits emot väldigt fint av tittarna, både i responsen vi har fått men även i tittarsiffror. Vi är väldigt glada att kunna leverera högklassig söndagsunderhållning med de största stjärnorna vi har.”

Annons