TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s osäkra framtidsbesked för succéprogrammet – plockas bort helt

02 okt, 2022 
TV4:s nya satsning med Renée Nyberg har kommit att bli en fullständig succé.
Men efter fem hyllade avsnitt i premiärsäsongen plockas programmet bort helt.
Nu berättar TV4 om den ovissa framtiden för programmet.
Annons
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!Brand logo
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!

Programmet går ut på att några av våra mest folkkära stjärnor hyllas ordentligt under en kväll. Och nog har det gått hem i stugorna allt. Succén har varit ett faktum när hon gästats av Björn Skifs, 75, Lena Philipsson, 56, Robert Gustafsson, 57, och Suzanne Reuter, 70.

I studion på självaste Oscarsteatern i Stockholm har det bjudits på skratt, gråt och fantastiska minnen från de ovanstående gästerna. Under söndagen är det dags för Tommy Körberg, 74, att ta plats i soffan hos Renée.

Och om man ska tro på det korta inslag från förra veckan på vad som kommer visas under Tommy Körbergs avsnitt verkar det bli ett avsnitt fullt av överraskningar.

Tittarnas hyllningar efter premiäravsnittet

Det var Björn Skifs som kickade igång premiären av det så hyllade programmet – och vilken fullträff det blev! Tittarna var helt lyriska i kommentarsfälten på TV4:s sociala medier.

Annons

”Bästa mest underbara program, på länge! Äntligen något att se, samt slippa alla repriser. Stort tack. En fantastisk underbar artist härliga Björn Skifs, inte att glömma, programledaren Renée.”, skriver en tittare i en kommentar.

Vilket jättetrevligt program och så bra hon är som programledare, hon låter sina gäster ta plats, till skillnad mot vissa andra. Jättebra”, hälsar en annan tittare.

Stort TACK detta var det bästa program jag har sett på TV på väldigt länge! Björn är utan tvekan Sveriges bästa artist. Så kul med alla underbara gäster och en eloge till Renée Nyberg”, skriver en tredje person.

Det osäkra framtidsbeskedet för succéprogrammet

Trots de stora framgångarna och att Vilket liv! tagit sig långt in i folkets hjärtan är det nu ett faktum att Tommy Körberg står för finalavsnittet.

Då börjar självklart frågor och funderingar kring om det blir ytterligare en säsong av succéprogrammet. Men här är TV4 osäkra och något svar på den frågan får vi vänta på.

Det är otroligt roligt att tittarna har uppskattat Vilket liv! och responsen har varit stor. Vi återkommer om nya besked gällande programmet längre fram, till dess kan man njuta av alla hyllningar av Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Tommy Körberg på TV4 Play ”, skriver programmets exekutiva producent via Ina Kokalari i ett privat meddelande till Hänt.

Vi får helt enkelt vänta och se – men nog hoppas vi på en säsong två allt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons