Renée Nybergs försvinnande från Bytt är bytt – efter bebislyckan

Renée Nyberg.

Inför nästa säsong av Bytt är bytt kommer det att ske en del förändringar.
Samtidigt berättar Renée Nyberg om den nya bebislyckan.
Läs mer här!
Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow
0:34

Efter reklamen: Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow

(0:34)

Slå på ljud

Sedan år 2014 har Renée Nyberg, 56, varit programledare för Bytt är bytt. I programmet ska gästerna försöka hitta dyrgripen bland olika antikviteter och konstverk. Efter många byten fram och tillbaka ska de bestämma sig för ett föremål de tror är dyrast och vinner samma summa som värdet på föremålet.

Det har skett en del förändringar i programmet tidigare. Bland annat fick Bytt är bytt en ny antikexpert i samband med coronapandemin. Detta då den omtyckta profilen Karin Laserow, 72, ersattes av Li Pamp, 50.

Men inför nästkommande säsong kommer det att ske ännu en stor förändring i programmet.

Renée Nybergs försvinnande från Bytt är bytt

I höst kommer Renée Nybergs nya storsatsning Vilket liv! till TV4. I programmet ska hon prata med några av Sveriges mest välkända artister och fördjupa sig i deras liv.

Detta krockar då med programmet Bytt är bytt, som brukar sändas under hösten. Men nu kommer det alltså att ske en förändring.

Bytt är bytt kommer nämligen att försvinna under hösten, i stället får programmet en vårsäsong med premiär i januari 2023.

– Nu kommer det en ny säsong, fast den börjar faktiskt sändas i januari, och det är med Li Pamp som expert, berättar Renée för Hänt under en pressträff.

Renée försvinner alltså inte från programmet, utan endast från höstsäsongen som uteblir. Turligt nog är hon tillbaka med det omtyckta programmet efter årsskiftet!

Antikexperten Karin Laserow och programledaren Renée Nyberg inför premiären av Bytt är bytt år 2014.

Antikexperten Karin Laserow och programledaren Renée Nyberg inför premiären av Bytt är bytt år 2014.

FOTO: Anders Wiklund / TT

Renée Nybergs nya bebislycka

För några veckor sedan gästade Renée programmet Tilde som leds av TV4-kollegan Tilde de Paula Eby, 49. När nyheten om att Renée har blivit mormor avslöjas i programmet, blir hon väldigt känslosam.

– Det här är jättekonstigt, jag är helt golvad av att jag känner så här... Jag trodde inte det, att det skulle vara ännu större att bli mormor än att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter är det största hittills, säger Renée i programmet.

När Hänt träffar Renée på en pressträff i veckan passar vi på att fråga om mormorslyckan. Hon berättar glatt att det känns jättekul. Däremot vill hon inte avslöja namnet på barnbarnet.

– Det låter jag min dotter berätta i så fall, säger Renée.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN