ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robert stoppas – succéprogrammet plockas bort helt från tablån

11 sep, 2022 
Robert Gustafsson och Renée Nyberg
TV4:s nya satsning Vilket liv! har minst sagt gått hem i stugorna.
I det tredje avsnittet skulle Robert Gustafsson gästa Renée Nyberg.
Men nu stoppas han.
Annons
Björn Skifs okända relation till Thomas Ledin: ”Du kan bo hos mig”Brand logo
Björn Skifs okända relation till Thomas Ledin: ”Du kan bo hos mig”

Hösten är kommen och den kickstartades med ett helt nytt program på TV4, med ingen mindre än den populära Renée Nyberg, 56, i programledarrollen. Det är nämligen Vilket liv! som fått ta plats i tv-tablån.

Programmet går ut på att några av våra mest kända profiler gästar studion och blir hyllade för deras framgångsrika insatser inom populärkulturen. Konceptet, som är helt nytt för tittaren, har redan efter två avsnitt blivit en riktig succé.

Hittills är det den så folkkära sångaren Björn Skifs, 75, och den begåvade sångerskan Lena Philipsson, 56, som har gästat Renée i soffan.

Tittarna helt lyriska av glädje efter premiären av Vilket liv!

Att tv-tittarna uppskattar programmet råder det inga som helst tvivel kring. Tittarna uttrycker sin tacksamhet och glädje över programmet på TV4:s sociala medier.

Annons

”Bästa mest underbara program, på länge! Äntligen något att se, samt slippa alla repriser. Stort tack. En fantastisk underbar artist härliga Björn Skifs, inte att glömma, programledaren Renée”, skriver en tittare i en kommentar.

Vilket jättetrevligt program och så bra hon är som programledare, hon låter sina gäster ta plats, till skillnad mot vissa andra. Jättebra”, hälsar en annan tittare.

Stort TACK detta var det bästa program jag har sett på TV på väldigt länge! Björn är utan tvekan Sveriges bästa artist. Så kul med alla underbara gäster och en eloge till Renée Nyberg”, skriver en tredje person.

”Äntligen ett nytt roligt program och inte bara repriser. Renée så duktig och bra programledare o huvudpersonen Björn Skifs en fantastisk artist så väl värd att firas och uppskattas med eget program”, hälsar en fjärde tittare.

Succéprogrammet plockas bort – Robert Gustafsson skulle gästat

Det populära succéprogrammet Vilket liv! sänds på söndagar och förgyller många tittares söndagskväll. Men nu riskerar många att bli besvikna. I det tredje avsnittet skulle den så omtyckta komikern och skådespelaren Robert Gustafsson, 57, gästat – men så blir det inte.

Med tanke på att det är riksdagsval under söndagen, så plockas avsnittet bort ur tablån och sänds i stället en vecka senare.

Avsnitt tre av Vilket liv! sänds nästa söndag. Eftersom det är fokus på valet denna söndag.” skriver Ina Kokalari, presskontakt för Vilket liv! till Hänt.

Programmet går heller inte att se under kvällen på TV4 Play så tittaren får helt enkelt vänta tills nästa söndag för att se hyllningen av Robert.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Christine Olsson/TT

Annons