Björn Skifs son Oliver rasar mot sin pappa – efter kyssen med kändiskvinnan

28 aug, 2022 
Björn Skifs och Oliver Skifs
Björn Skifs har kysst en kvinna som inte är hans hustru.
Nu berättar sonen Oliver om de starka känslorna han kände efter upptäckten.
– Det gick inte hem hos mig kan jag säga, säger Oliver Skifs i Vilket liv!
Annons
Björn Skifs ord om åldersskillnaden till hustrun Christina Skifs
Björn Skifs ord om åldersskillnaden till hustrun Christina Skifs

Björn Skifs, 75, och hustrun Pernilla Skifs, 57, gifte sig 1988. Tillsammans har de två barn – sönerna Oliver och Jonathan.

När makarna medverkade i Anders Öfvergårds program Anders knackar på berättade de om hur de en gång i tiden träffades.

– Jag var och tittade på en föreställning och där var Pernilla med i dansgänget då. Och för mig så stod hon ju ut väldigt tydligt om man säger så, sa Björn i programmet.

Därefter skulle Björn medverka i en tv-produktion där han agerade raggare. Till scenen saknades däremot en raggarbrud och Björn visste exakt vem han skulle fråga. Inspelning blev det och tur var väl det, för än idag sprudlar kärleken mellan Björn och Pernilla.

Björn Skifs medverkar i Renée Nybergs nya program Vilket liv!

En något mer aktuell inspelning som Björn är en del av är Vilket liv!. Det är Renée Nybergs, 56, nya program som har premiär under söndagen. I programmet kommer Renée fördjupa sig i fem av Sveriges mest omtyckta skådespelare och artisters liv. Gästerna kommer även att hyllas, en i taget, för deras bidrag inom svensk populärkultur.

Annons

– Jätteroligt, som en enda stor fest faktiskt, sa Renée till Hänt efter att ha fått frågan gällande hur inspelningarna varit.

Sonen Oliver Skifs besvikelse efter Björns kyss med kändiskvinnan

Först ut att hyllas i programmet är Björn Skifs som med sig i publiken har familjen. En av sakerna som kommer på tal i programmet är när Björn medverkade i musikalen Sugar – I hetaste laget 1994 – en musikal som skapade drama i hemmet. Sonen Oliver gillade nämligen inte vad han fick se.

– När jag tror att jag var tre eller fyra, ganska liten, fick jag följa med på en till premiär. Sedvanligt satte vi oss och såg far springa ut på scenen och hade roligt precis som vanligt. Däremot framåt slutet så kulminerade den här historien i en kyss mellan far och Regina Lund som spelade den kvinnliga motspelerskan. Det gick inte hem hos mig kan jag säga, säger Oliver i programmet och fortsätter:

Annons

– Jag kommer ihåg känslan och kvällen. Jag kommer dock inte ihåg det utbrott jag tydligen fick, där jag ställer mig upp och fullständigt bara bryter ner honom, skäller ut honom.

När Renée sedan frågar hur Björn reagerade på sonens utspel ger han ett svar som får hela publiken att brista ut i skratt.

– Jag var ju mitt inne i Regina Lund för fan.

Vilket liv! sänds på söndagar klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4/TT

Annons