Viktoria Widelius om det okända fusket i Robinson

Viktoria Widelius Robinson

Det är mycket som händer i Robinson som tittarna aldrig får se.
Nu berättar Viktoria Widelius för Hänt om det okända fusket i programmet.
– Det var inte bara jag, erkänner hon.

I söndagens avsnitt av Robinson var det tyvärr Viktoria Widelius som var tvungen att lämna efter att ha blivit utröstad i lag Syds ö-råd. Trots att det enligt henne själv var väldigt väntat tog det hårt på henne, och i en intervju med Hänt berättar hon om hur hon kämpade för att hålla tillbaka tårarna.

– Det var faktiskt jätteledsamt. Jag menar, det är klart att man är ledsen. Jag var verkligen inte färdig. Robinson är en av de bästa grejerna jag varit med om, och jag tycker man ser på min min att jag nästan håller på att gråta, säger hon.

Men trots att hon inte fick vara kvar i tävlingen så länge som hon hade hoppats på fick hon ändå uppleva en hel del. Nu berättar hon om det tittarna inte fick se.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Viktoria om de hårda kontrollerna i Robinson

Det är när Hänt frågar om det skedde något fusk på ön som Viktoria berättar om de hårda kontrollerna. Produktionen var nämligen noga med att ingen skulle smuggla med sig något utöver sin personliga sak och utförde därför flera visiteringar.

LÄS MER: Robinson-Alex avslöjar – så träffade han frun Jessica

– Med den kontrollen Robinson hade så var det inte så lätt att smuggla med sig något. De var ju extremt noga. De kollade hår, överallt, och till och med under sulorna. Det är superextremt, berättar Viktoria.

Okända fusket i Robinson – det smugglades in i smyg

Men när hon får frågan om det var någon som trots det lyckades få med sig något till ön pekar hon plötsligt på sig själv och ler – och hon verkar inte heller ha varit den enda.

– Men blev jag påkommen? Nej. Men det beror ju på att det inte var en stor cheddarost jag smugglade in liksom. Men det var inte bara jag som lyckades, säger hon.

Hon berättar att hon tog med sig ett myggmedel, men exakt hur det gick till vill hon inte avslöja.

– Jag kan bara säga, utan att bli uppsagd, att det gjorde lite ont i vågorna när jag åkte i ribbåten. Men vad tusan! Man lever ju bara en gång!, säger hon och skrattar.

Men det var inte det enda hon försökte ta med sig till ön. När de lämnade hotellet försökte hon nämligen också ta med sig godis.

– Det var en skål med massa godis så då tänkte jag att jag proppar i mig hur mycket godis som helst. För det var ju ändå bara godis med papper. Så då tänkte jag att om jag bara håller så mycket som möjligt i munnen och sen drar upp min munkjacka så kanske det går, säger hon innan hon erkänner:

– Men det gick ju inte. Så jag fick spotta ut det på bussen.

LÄS OCKSÅ: Joanna Swica berättar sanningen bakom kollapsen i Robinson – det hände sedan

LÄS OCKSÅ: Paul Michael Wrenkler om bråket i Robinson – därför startade konflikten