Viktor Phlipsons ord om Carolina Gynnings bröstförstoring

Carolina Gynning
Att Carolina Gynning har opererat sina bröst är ingenting hon hymlat om.
Nu väljer pojkvännen Viktor Philipson att kommentera hennes utseende.
Annons

Det var förra månaden som nyheten om att multitalangen Carolina Gynning, 41, och kungavännen Viktor Philipson, 34, återigen är ett par kom. Länge hade det då ryktats om att de båda hade hittat tillbaka till varandra efter att Carolina synts på flera bilder tillsammans med Viktors familj, som består av bland andra pappa Aje Philipson, 76, och hans hustru Bathina Philipson, 42.

Annons

Kärleken mellan Carolina och Viktor tog fart under förra året men i somras kom chockbeskedet att de valt att gå skilda vägar.

”Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat” , skrev Carolina Gynning i ett sms till Aftonbladet då.

Annons

Trots separationen har dock både Carolina och Viktor hela tiden varit öppna med att de hoppas på att kunna hitta tillbaka till varandra och idag ser de båda den långa pausen som någonting bra för deras nuvarande förhållande.

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, sa Carolina nyligen.

Stora sorgen efter ingreppet

Något som verkar vara väldigt viktigt för Carolina i relationen med Viktor är humor. Ofta ser man dem skratta ihop i Carolinas vloggar på Youtube och inte minst när de ger varandra små tjuvnyp.

Carolina har sedan länge varit öppen med att prata om sina många skönhetsingrepp. Inte minst brösten, som hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva medger att hon opererat nio eller tio gånger.

Första gången hon valde att förstora sina bröst var hon bara 18 år gammal. I podcasten har Carolina berättat att hon grät i flera dagar när hon såg resultatet.

Annons

– Det var det som hände när jag gjorde mina bröst sista gången, att bröstvårtorna hamnade lite högt och de har aldrig kommit ner.

Efter flera turer under kniven är dock Carolina idag nöjd med sina bröst.

Viktor Philipsons pik till Carolina

I Carolinas senaste vlogg väljer Viktor att kommentera sin flickväns utseende. Det är när konstnären pratar om att hon har gjort en miss med sina senaste tavlor som samtalsämnet kommer upp. Carolina anser att kvinnorna på tavlorna har oproportionerliga näsor och läppar, varpå Viktor säger:

– Är det något du har personlig erfarenhet av, det där med att saker och ting blir för stort?

Annons

Carolina Gynning väljer dock att ta piken med en klackspark och skrattar lite innan hon medger:

– Ja. Det är en personlig erfarenhet.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…