Viktor Philipsons bild med dottern Vilda väcker starka reaktioner

CAROLINA GYNNING, VIKTOR PHILIPSON

Det var i juni som Viktor Philipson och Carolina Gynning blev föräldrar till dottern Vilda.
Sedan dess har Viktor gått in helhjärtat i papparollen, men efter en ny bild möts han nu av uppmaningar från sina följare.

Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson, 35, träffades via gemensamma vännen Mira Fröling, 31 – och det slog gnistor direkt. Förra sommaren tog det däremot slut mellan paret och Carolina har tidigare berättat om några faktorer som ledde till beslutet. När hon gästade Nyhetsmorgon frågade programledaren Jenny Alversjö om uppbrottet berodde på att paret kämpade hårt med att bli gravida.

– Ja men absolut, lite grann var det ju det, sa Carolina då och fortsatte:

– Det hände så extremt många saker där och så jobba dubbelt så hårt för att få allting att rulla på. Plus att jag så gärna ville bli gravid och det var hela tiden negativt på (gravid) stickan. Det blir en pressad situation.

SORG JLC-Jonas Fagerström försvinner på obestämd tid

Viktor Philipson och Carolina Gynnings återförening

Men efter sommaren hade saker och ting ordnat upp sig och Carolina och Viktor kunde glatt meddela att de hittat tillbaka till varandra. Bara några månader senare, under hösten 2020, kom nästa glädjebesked – de väntade sitt första gemensamma barn!

I juni 2021 föddes deras lilla mirakel och flickan fick namnet Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Sedan dess har man kunnat se på parets sociala medier att Viktor verkar stormtrivas i rollen som pappa och trots att Viktor och Carolina inte bor tillsammans umgås hela familjen ofta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför vill Carolina inte flytta ihop

I en intervju med Hälsoliv berättade Carolina nyligen att de tycker att det funkar bra att bo på varsitt håll.

– Vi är hos varandra hela tiden och bor antingen i hans lägenhet i innerstan eller i mitt hus på Ekerö. När jag inte har mina stora barn tycker jag om att vara i stan. Så länge vi kan vill jag behålla båda boendena, sa Carolina då och fortsatte:

– Det är viktigt att ge varandra space. Vill han gå ut med sina killkompisar eller jag med mina tjejkompisar, får vi göra det i fred.

Viktor Philipsons bild på dottern Vilda väcker reaktioner

Både Carolina och Viktor är aktiva på sociala medier och de visar mer än gärna upp dottern Vilda. Tidigare när Viktor har lagt upp bilder med dottern har han fått många kommentarer från följarna som gratulerar och ger kärlek till lilla Vilda.

Nu har paret tagit med Vilda till Vasamuseet och hon ser fullkomligt skräckslagen ut på bilden, vilket gör att följarna nu reagerar starkt i kommentarsfältet.

”Grym zoom-in”, skriver en följare skämtsamt.

”Du får inte skrämma henne med dina historier”, uppmanar en annan följare.

VIKTOR PHILIPSON

Viktors Instagram

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: KUL Joel Kinnaman och Kelly visar upp familjelyckan

LÄS OCKSÅ: OVÄNTAT Mamman upptäckte att hon var gravid i 6:e månaden

FOTO: VIKTOR PHILIPSON INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt