Joel Kinnamans nya bild med fästmön Kelly Gale efter anklagelserna

Joel Kinnaman och Kelly Gale.

Skådespelaren Joel Kinnaman har inte haft det lätt den senaste tiden – då han anklagats för våldtäkt och förtal efter en anmälan från Bella Davis.
Men på Joels Instagram visas en gladare sida upp.

Joel Kinnaman, 41, är en svensk skådespelare som slog igenom efter sin medverkan i succéfilmerna Snabba Cash. Han har även gjort roller i tv-serien Johan Falk och filmen Arn.

Joels karriär stannade inte i Sverige, under de senaste åren har han varit med i en rad storfilmer och tv-serier som RoboCop, Suicide Squad och House of cards. Nu är han aktuell med den tredje säsongen av For All Mankind.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Joel Kinnaman anmäld av modellen och reality-profilen Bella Davis

Trots Joels succékarriär i Hollywood har han varit i fokus för något helt annat den senaste tiden. I mitten av sommaren anklagades skådespelaren för att ha våldtagit den före detta reality-profilen Bella Davis. Innan anklagelserna ansökte Joel om kontaktförbud mot kvinnan han tidigare haft en relation med.

Enligt Joel ska Bella ha trakasserat och hotat honom och hans familj på olika sätt under 2019 och 2020.

Bella menar att hon fick kontakt med Joel via Facebook 2018, och efter att det båda skrivit med varandra ett tag träffades de på ett hotell i New York för att ha sex.

När nyheten kom ut gick Joel ut på Instagram och förklarade situationen.

I Instagram-inlägget bekräftar han att de båda träffats vid två olika tillfällen för att ha sex. Enligt Joel ska samlagen skett under samtycke. Bella däremot menar att hon har blivit våldtagen.

I dagarna anmäldes Joel även för förtal då han gick ut med Bellas namn i sitt inlägg på sociala medier.

Elisabeth Massi Fritz som företräder Bella har skrivit ett sms till Expressen att det enligt hennes mening rör sig om grovt förtal.

”Det finns bara ett syfte och det är att skada henne och utsätta henne för andras missaktning. För min klient har det inneburit många allvarliga hot, hat, rasism och rädsla för hennes säkerhet. Hon har nytt mycket psykiskt dåligt”, skriver Massi Fritz i en kommentar.

OKÄNT Penny om triangeldramat med Phillipa och Douglas

Nya bilden på Kelly Gale och Joel Kinnaman

Joel har levt ihop med den svenska modellen Kelly Gale sedan 2019, paret är förlovade sedan ett år tillbaka. Kelly har inte uttalat sig om anklagelserna på något sätt, förutom att ha delat några enstaka bilder på sin fästman på sociala medier under tiden. Joel har däremot legat ännu mer lågt än Kelly på sociala medier. Men nu har han delat en bild på dem två ihop samt med deras två gemensamma hundar.

LÄS OCKSÅ: Här är allt vi vet om Bella Davis anklagelser mot Joel Kinnaman

LÄS OCKSÅ:

FOTO: Youtube, Axelle/Bsuer-Griffin/MEGA

Senaste nytt