LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

6 saker du kanske inte visste om Joel Kinnamans fästmö Kelly Gale

19 jan, 2021 
Kelly Gale
År 2021 började starkt för Joel Kinnaman då han friade till flickvännen Kelly Gale – som svarade ja.
Men frågan är, vem är egentligen supermodellen Kelly? Hänt svarar!
Annons
5 kändisar som har bytt namn – och varförBrand logo
5 kändisar som har bytt namn – och varför

Det var förra år 2019 som det blev offentligt att Joel Kinnaman, 41, hittat kärleken igen efter uppbrottet från sin ex-hustru Cleo Kinnaman f.d. Wattenström, 28.

Nya flamman visade sig vara Victoria Secret’s-modellen Kelly Gale, 25. År 2021 började starkt för paret då Joel friade till Kelly, och hon sa ja!

Frågan är, ven är egentligen Kelly Gale? Hänt svarar!

Hur gammal är Kelly Gale, var bor hon och vad heter hon i mellannamn?

Kelly Gale föddes den 14 maj år 1995 i Göteborg och är idag 25 år gammal. Hennes mamma är från Indien och kellys pappa är från Australien. Idag bor Kelly inte i Sverige längre, utan i USA. Dock verkar hon fortfarande vara skriven i Sverige, i Västra Frölunda.

Kelly har även ett mellannamn, Olivia. Men tilltalsnamnet är alltså Kelly!

Vad heter Kelly Gale på Instagram?

Kellt arbetar aktivt med sina sociala medier, framförallt Instagram. Där heter hon kellybellyboom och har över häpnadsväckande 1,4 miljoner följare.

Annons

På den sociala plattformen delar hon med sig av fina bilder på sig och såklart på kärleken Joel. Så kan såklart även en hel del samarbeten kan synas till i flödet. Man måste ju jobba också!

Joel Kinnaman och Kelly Gale förlovar sig 2021
Joel Kinnaman friar till Kelly Gale.

Vad jobbar Kelly Gale med?

Kelly Gale har inte bara samarbeten på Instagram, hon arbetar till vardags som supermodell. Hon går visningar för riktigt stora märken, som bland annat Chanel, Victoria’s Secret och Jean-Paul Gaultier.

Dock menar Kelly att allt inte handlar om utseendet.

– Jag vet att det inte bara är mitt utseende som har tagit mig hit, det är också min vilja, min hängivenhet och mitt självförtroende, har Kelly tidigare sagt till Damernas Värld och fortsatt med:

Annons

– Det finns otroligt många vackra tjejer där ute, men man måste tro på sig själv i en värld där många försöker trycka ner en hela tiden. Det gäller att ha skinn på näsan och inte ta skit från någon.

Hur började Kelly Gales karriär som modell?

Det var faktiskt redan vid 12 års ålder som Kelly kom i kontakt med modellyrket. Då blev hon upptäckt på ett café i Göteborg – sedan tog det fart rejält! Redan året därpå gjorde hon ett stort modelljobb för Hennes & Mauritz. Nu är det dock inte H&M som gäller längre, utan ännu större märken!

FOTO: MPNC/TT, INB/TT

Annons