Cleo Kinnaman om relationen till Joels flickvän Kelly Gale

För två år sedan separerade ex-paret Joel Kinnaman och Cleo.
Joel har hittat kärleken på nytt – supermodellen Kelly Gale.
Men hur är egentligen Cleo och Kellys relation?

Det var förra våren som nyheten om att Joel Kinnaman, 40, hittat kärleken igen efter uppbrottet från sin ex-hustru Cleo Wattenström, 28, nådde världen. Det visade dig att den nya flamman är Victoria’s Secret-modellen Kelly Gale, 25.

Med andra ord verkar det som att Joels hjärta pumpar lite extra för västkusten. Orsak? Jo, både Cleo och Kelly är ursprungligen från Göteborg.

Trots sin unga ålder har Kelly Gale hunnit med ett och annat i sin karriär. Hon blev upptäckt redan vid tolv års ålder på ett café i hemstaden Göteborg, och året därpå gjorde hon ett modelljobb för H&M. Nu är hon en rutinerad modell, snarare supermodell, som går visningar för riktigt stora märken, exempelvis Chanel, Victoria’s Secret och Jean-Paul Gaultier.

Joel Kinnaman and Kelly Gale

FOTO: Eric Charbonneau/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vill inte vara påträngande

Det är inte bara Joel som har gått vidare i livet, även Cleo har hittat kärleken på nytt. Och skilsmässan mellan Joel och Cleo verkar inte ha varit infekterad, då de har fortsatt vara goda vänner. Dock har Cleo velat ta lite mer avstånd från ex-maken på senaste, för enligt Cleo själv är inte relationen till ex-maken traditionell.

– Min och Joels relation är inte så traditionell. Så jag försöker att inte vara så påträngande, berättar Cleo Kinnaman när hon gästar podden Bathina – en podcast. Hon fortsätter:

– Vi pratar jätteofta och ses. Vi har en jättenära relation.

Men Cleo umgås inte endast med Joel när han är ensam, utan även när han har flickvännen Kelly som sällskap. Exempelvis firade de alla tre midsommar ihop i somras.

Nu vill Cleo låta Joel och Kelly bygga sitt egna liv, utan att hon ska vara en del av det på det viset som hon tidigare varit.

– Jag försöker låta dem bygga sitt egna liv utan att jag är där, man vill inte vara det där jobbiga exet liksom, menar Cleo i podden. Hon fortsätter:

– Jag backar bort lite. Jag vill inte vara så påträngande och just nu känner jag att det är bra med lite avstånd.

Cleo, Joel och Kelly

FOTO: TT

Så ser Cleo Kinnamans relation ut med Kelly Gale

Så, hur är relationen mellan ex-frun Cleo och nuvarande flickvännen Kelly? De har ätit middagar ihop, faktiskt till och med varit på semester tillsammans. Men hur väl känner de varann egentligen?

– Jag känner inte Kelly så bra. Men vi har ätit middag, jag har träffat hennes mamma, säger Cleo och avslutar hoppfullt med:

– Jag hoppas att vi alla i framtiden kommer få en närmare relation.

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Birdie Thompson/TT

LÄS GÄRNA: Joel Kinnamans flickvän Kelly Gale visar upp stora familjelyckan

LÄS GÄRNA: Från hyllade barnstjärnor – till ett liv i drogträsket

Senaste nytt