LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Norén om en ny säsong av Bröderna Noréns underbara resa

12 jun, 2023 
Viktor Norén
Blir det en ny säsong av Bröderna Noréns underbara resa?
Och vill Viktor Norén ha fler barn?
Nu ger han svar på båda frågorna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicky Hilton chockar på röda mattan visar upp sin outfiten på MaxMaraBrand logo
Nicky Hilton chockar på röda mattan visar upp sin outfiten på MaxMara

Bröderna Viktor och Gustaf Norén är även kända under sitt gruppnamn Mando Diao.

Just nu är de även högaktuella i sin nya tv-serie Bröderna Noréns underbara resa. Programmet går ut på att bröderna ger sig ut på en resa genom Sverige för att hitta olika och kanske oväntade människor att skapa musik tillsammans med.

När Hänt nu pratar med Viktor så kommer vi in på om det kommer att bli en till säsong. Han svarar:

– Ja det har det men på ett sätt så tycker jag att det här är, även om det är ett tv-program så tycker jag att det är mer en skiva än ett tv-program. För vi gör ju också en skiva och om det är snack om att vi ska göra en till skiva, absolut. Det är bara att en skiva följer inte riktigt samma mönster som tv. Det inte som att man varje år i maj släpper en ny skiva. Så jag är helt övertygad om att vi kommer göra det här igen, jag vet bara inte när och hur. Men jag har bara toppat tån i vattnet.

Annons

– Jag är fortfarande i säsong ett, för mig har säsong ett bara börjat. Vi ska ut och turnera med säsong ett, vi ska göra mer musik med de som är med i säsong ett så för mig är vi fortfarande bara i början av säsong ett. Sen kommer säsong två.

Viktor Noréns barnbesked – nu avslöjar han

Viktor har idag tre små barn. Så hur får han ihop familjelivet, med den hektiska karriären?

Som svar på den frågan säger han till Hänt:

– Jag har en bra jämförelse med Gustav som jobbar i skolan fem dagar i veckan. Det är mycket värre. Jag åker till teatern på kvällarna och spelar. Det är det som är grejen, om du ska vara med barn det du behöver då är energi. Jag går upp före alla barnen, jag kan inte tänka mig ett scenario där de väcker mig, jag väcker dem. Där hjälper musiken, det är ett råd till alla föräldrar, det räcker. Lyssna på musik hela tiden, du kommer bli så pigg.

Annons

När du var med i Nemos podd sa du att du är helt beroende av bebisar och att det är svårt att sluta med dem. Finns det drömmar om flerbarn nu när du inte har någon bebis längre?

– Jag skulle nog säga att jag har en bebis för han är ett. Jag skulle säga att de är bebisar tills de är fyra. Det är då de börjar bli barn, så ring mig om tre år. Nu har jag min lilla bebis och jag älskar det.

Vad betyder barnen för dig?

– Det är svårt att sätta ord på det, det kan nog alla som har barn relatera till men jag tycker det som de framför allt gör är att allting blir finare, roligare och bättre bara av deras blotta existens. Allting får ett större värde, det är tack vare dem.

”Jag tror att jag är en rolig pappa”

Under intervjun kommer vi även in på hur Viktor är som pappa. Han berättar:

– Jag tror att jag är en rolig pappa, energisk. Spelar mycket fotboll med min son. Leker med min yngsta och sjunger med min dotter.

FOTO: Christine Olsson/ TT

Annons