ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknades Kristin Kaspersen under Dermot Clemengers firande

12 jun, 2023 
dermot och kristin
Dermot Clemenger hade nyligen en stor 50-årsfest där flera Let's dance-profiler medverkade.
Men varför saknades Kristin Kaspersen som är programledare för programmet?
Nu avslöjar Dermot!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Let's dance är programmet på TV4 som år efter år lockar storpublik. Nyligen gick finalen av stapeln och det var Hampus Hedström som vann efter en jämn match mot skiddrottningen Charlotte Kalla.

I juryn har vi bland andra Dermot Clemenger som nyligen fyllde 50 år! På hans fest var många Let's dance-profiler på plats som programledaren David Lindgren och jurymedlemmen Tony Irving.

Men varför saknades David Lindgrens parhäst Kristin Kaspersen?

Dermot om varför Kristin Kaspersen saknades

Det vankandes stort firandet för Dermot och David Lindgren med hustru uppträdde på scen och andra välkända personer var på plats.

Däremot var inte Kristin Kaspersen eller Dermots jurykollega Ann Wilson med under firandet. Detta på grund av studentfiranden.

Annons

”Kristin till exempel hade studentfirande av sin son inför helgen precis som mig och även Ann Wilson fick avstå min fest pga hennes sons student. Jag valde inte den bästa helgen med tanke på studenttider men det passade bra för mig då min familj från Irland kunde vara med på båda min dotters studentfirande och min 50-årsfest.”, skriver Dermot i ett meddelande till Hänt.

Dermot gjorde comeback i Let's dance 2020

Faktum är att Dermot lämnade Let's dance 2015 efter tio års medverkan som jurymedlem. 2020 återvände han till programmet och har sedan dess varit en av medlemmarna ihop med Ann Wilson och Tony Irving.

Men varför slutade han tvärt inför säsongen 2016? Det visade sig nämligen att TV4 ville ha förändring och ville ha någon ”hårdare”, något som fick Dermot att reagera.

– När jag förstod vilken riktning de ville ta, då kände jag att det inte är jag. Det är ingenting för mig. Jag har alltid stått för ärlighet och integritet, förklarade han för Aftonbladet.

Att vara tillbaka i Let' dance och nyligen fyllda 50 beskriver han som tacksamt.

– Det här är den bästa åldern i livet, jag är mer harmonisk än någonsin. Jag tror också man växer som person och lär sig acceptera sig själv. Jag är som jag är och jag är tacksam att jag har fått leva så här länge, det är inte alla som får fira sin 50-årsdag.

FOTO: TT

Annons