LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dermot Clemengers nya besked om kärleken – avslöjandet i direktsändning

21 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Dermot Clemenger har länge uppgett att han är singel.
Men under semifinalen av Let's dance kom han med ett nytt besked om kärleken – mitt i direktsändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Dermot Clemenger, 50, är mest känd för sin insats som jurymedlem i Let's dance, där han säsong efter säsong gör succé hos tittarna.

Han har många säsonger av programmet i ryggen. Hans första säsong var 2006 för att sedan fortsätta fram till 2015. Då tog han beslutet att ta en paus men återvände till mångas glädje 2020 och har nu en given plats bredvid kollegorna Tony Irving och Ann Wilson.

Dermot Clemengers kärleksliv

Annons

Året därpå, 2011 träffade han kärleken igen i Sarah Sundqvist. Men det dröjde innan paret gick ut med att de faktiskt var ett par. Dermot har tidigare berättat för Aftonbladet att han gärna inte pratar om sitt privatliv.

Efter en nio år lång relation så valde paret att gå skilda vägar 2021 och Dermot bekräftade uppgifterna för Aftonbladet några månader senare och sa samtidigt att han då låg lågt med dejtandet.

– Nej, precis. Haha! Men jag var ihop med mina barns mamma i sexton år och sedan Sarah i nio år. Nu är det bara att försöka landa och jag har inte bråttom att hoppa in i ett nytt förhållande. Det får ta den tid det tar. Men jag känner mig som sagt väldigt harmonisk med var jag befinner mig i livet, sa Dermot till Aftonbladet då.

Dermot Clemengers nya kärleksbesked – i direktsändning

Sedan uppbrottet från Sarah har det varit tyst med kärleksbesked från Dermot, det enda han gått ut med är att han inte träffar någon och att han är singel.

Annons

Men under semifinalen av Let's dance hintade han om att så kanske inte längre är fallet och när han får frågan om han är singel blir svaret:

– Kanske, kanske inte.

När Hänt når Dermot för att få klarhet i om hans civilstatus har ändrats på senaste, ger han samma svar som i programmet.

"Kanske. Kanske inte", skriver Dermot i ett privat meddelande till Hänt, följt av en flörtsmiley.

Om Dermot hittat kärleken igen, återstår att se – han är som sagt ganska hemlighetsfull med sitt privatliv.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons