Viktor Frisks ord – efter Samir Badrans plötsliga avhopp

Samir och Viktor

Efter att Samir Badran valt att ställa in sin medverkan under kvällens spelning med Samir & Viktor väljer Viktor Frisk att stödja sin kompis på Instagram.
”Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs”, skriver han.

För artisten och tv-profilen Samir Badran, 29, har det senaste året varit tufft. Han har tidigare berättat att han i höstas brände ut sig och meddelade då på sociala medier att han skulle ta en paus.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram.

Det var bara några månader senare som det även bekräftades att han och dåvarande flickvännen, Sigrid Bernson, 30, gick skilda vägar. Ett uppbrott som artisten då beskrev som något av det värsta han genomgått i livet.

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, sa han då.

Ställer in spelning

Under måndagen lade Viktor Frisk ut en Instagram story där han verkade exalterad inför tisdagens spelning på en färja tillsammmans med Samir Badran.

”Det var den måndagen det. Imorgon ses vi på Silja linje. Skepp och hoj”, skrev han i storyn.

Men under tisdagen var det inte lika glatt. I ett inlägg på Instagram skriver Viktor Frisk att Samir tvingats ställa in.

”Ikväll kör vi utan Samir på Silja Line. Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs. Ser fram emot att uppträda ikväll, kommer såklart sakna Samir. Hoppas att han mår bättre snart, in och bomba honom med kärlek! Allt handlar om att göra publiken glad, sprida glädje och energi!”.

Viktor har även postat om det inträffade avhoppet på sin Instagram story.

”Kärlek bröder, vi stöttar varandra. och nu ser vi till att få hela Silja Line glada! Jag och Sebbe kommer även ta bilder med alla som vill efteråt!”, skriver han där.

FOTO: TT/Lotte Fernvall, TT/Karin Törnblom