Bingos avslöjande om Bianca Ingrosso och Samir Badran

Bingo Rimérs avslöjande om Bianca Ingrosso och Samir Badran under TV4-inspelningen

Fotografen Bingo Rimér var under gårdagen på plats under inspelningarna av den kommande säsongen av TV4:s Talang, och fick då plåta båda Bianca Ingrosso och Samir Badran.
Nu berättar han om mötet.
”Otroligt”, förklarar han.

Inspelningarna av den kommande säsongen av Talang på TV4 är i full gång, och i programmet ser vi ännu en gång Bianca Ingrosso, 24, som en av jurymedlemmarna tillsammans med Alexander Bard, 58, LaGaylia Frazier, 58, och David Batra, 46.

Bianca Ingrosso har de senaste dagarna delat med sig av flera bilder och videor bakom kulisserna, där hon blir både stylad och ompysslad – och hintar om att det tittarna kommer att få se en del tårar i den kommande säsongen.

Någon annan som delat med sig av en inblick bakom kulisserna från inspelningarna av Talang är fotografen Bingo Rimér, 44, som var på plats för att plåta pressbilder. När han delar bilder från dagen passar han på att hylla Talang-juryn, och framför allt Bianca Ingrosso.

Vilken otroligt produktiv dag med alla stjärnor i juryn på TV4:s Talang. Jag tog väldigt många fina bilder och det var kul att jobba med världsstjärnan Bianca Ingrosso. Alla i teamet (även jag) bugade när hon gjorde entré i studion. Stort för en liten bonde som mig från Karlshamn”, skriver Bingo Rimér i inlägget.

Bianca Ingrosso har i sin tur har också delat några av bilderna, och i sitt inlägg hyllar hon Bingo tillbaka.

Lyllos mig!!! Jag får jobba med roliga genier varenda dag. Tack för idag Bingo Rimér.

Samir Badran dyker upp i rutan igen

Förutom Bianca Ingrosso och de andra jurymedlemmarna ser vi även det bekanta ansiktet Samir Badran, 29, i programmet igen, som förra säsongen axlade rollen som programledaren Pär Lernströms, 39, högra hand.

Och Bingo delar även några välvalda ord om Samir i samma inlägg.

En annan skön lirare är Samir Badran. Sjukt att vi träffades på Mallis första gången för över 10 år sedan. Då ville han ta en bild med mig.

Bianca Ingrossos medverkan i Talang

Det var för två år sedan som Bianca Ingrosso gjorde sin första säsong som en av jurymedlemmarna i Talang – och redan då hade Bianca många andra bollar i luften samtidigt. Något som tillslut gjorde att hon efter höstens inspelningar kollapsade i sitt hem.

”Grät hysteriskt, ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan.  Jag har nog försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag gjort och att jag klarar av mer än vad jag gör… men igår blev allt svart bara”, skrev hon då i ett inlägg på bloggen.

När Hänt träffade henne strax därefter förklarade hon att Talang-produktionen tog väl hand om henne.

– Produktionen är som en andra familj. De varmaste människorna man kan tänka sig.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Magnus Sandberg