TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Frisks stora förvandling under Den stora hälsoresan 2021

14 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Viktor Frisk
Viktor Frisk är i full gång med det tuffa träningsprogrammet 16 weeks of hell.
Nu visar han upp den stora förvandlingen som får vännerna att häpna.
Annons
Här är alla deltagare i Den stora hälsoresan säsong 2Brand logo
Här är alla deltagare i Den stora hälsoresan säsong 2

Det har hänt en hel del för artisten och influencern Viktor Frisk det senaste året. I början av hösten gick han och vännen Samir Badran ut med att deras populära duo Samir & Viktor skulle pausas, men bara några månader senare hade han redan en ny boll i rullning.

Tillsammans med fem andra personer skapade han nämligen en sociala medier-byrå vid namn Rech, och för Hänt berättade han om de stora visionerna.

– Mina förhoppningar är väl på något sätt att jag tillsammans med mitt team kan hjälpa alltifrån små företag till stora företag att utvecklas inom sociala medier och förnya sig själva, sa han då,

Men att bara ha en boll i rullning åt gången brukar inte vara något för Viktor Frisk. Nu visar han upp den stora förändringen efter att ha påbörjat det tuffa träningsprogrammet 16 weeks of hell.

De är med i årets 16 weeks of hell

Förra året kom Kanal 5 ut med den nya realityserien Den stora hälsoresan. Där kunde man följa profiler som Måns Möller, Martin Melin, Agneta Sjödin och Martina Haag när de tog sig an det extrema träningsupplägget 16 weeks of hell. I fyra månader skulle de alltså följa coachen Tony Anderssons hårda träningsschema, och resultaten var minst sagt chockerande.

Annons

Men lika väl som folk tyckte konceptet var underhållande och inspirerande möttes programmet också av en hel del kritik. Johan Rehborg menade bland annat att det bidrog till kroppshets och att det absolut inte är något som det behövs mer av i dagens samhälle.

Trots kritiken är Kanal 5 nu tillbaka med ännu en säsong av programmet, och i år kan man följa Sofia Wistam, Patrick Ekwall, Magnus Wislander, Kalle Moraeus och såklart Viktor Frist genom den tuffa resan.

Följarna häpnar efter bilden på Viktors plötsliga förändring

Viktor har fortfarande en bit kvar av den tuffa utmaningen, men trots att han inte är färdig med det hårda träningsprogrammet så kan man redan nu se tydliga resultat hos influencern. På Instagram visar han nu upp den nya formen och reaktionerna hos följarna är starka.

”Dag 64 /112. Börjar på riktigt se ljuset i tunneln nu! 48 starka dagar kvar av 16 weeks of hell. Tåls att säga att det blev lite kladdkaka på födelsedagen”, erkänner han innan han fortsätter:

”Nu krigar vi vidare! Jag är långt ifrån klar”, skriver han.

Och i kommentarsfältet är det många av hans vänner och kollegor som häpnas över den stora förändringen.

”Bra armar!”, skriver bland annat den tidigare 16 weeks of hell-deltagaren Martin Melin.

”Wooow så bra jobbat!”, skriver Carolina Gynning.

”Keep it up! Älskar disciplinen”, skriver Eric Hagberg.

Annons