Julia Sundquist om sanningen bakom skönhetsingreppet

Julia Sundquist om sanningen bakom skönhetsingreppet

Julia Sundquist har blivit ett känt ansikte för många sedan tv-profilen Samir Badran föll på knä och friade till henne i direktsändning.
Nu svarar hon på frågan som alla undrar över.
"Det enda jag någonsin gjort..”
Samir Badran och Julia Sundquist
Slå på ljud

Samir Badran, 30, slog igenom stort när han gjorde entré i Paradise Hotel för snart sju år sedan. Sedan dess har hans karriär pekat rakt uppåt då han tillsammans med Viktor Frisk, 25, bildade duon Samir & Viktor som bland annat tävlat i Melodifestivalen inte mindre än två gånger. Dessutom har Samir varit med i flera tv-program och är idag en populär sidekick i underhållningsprogrammet Talang.

Men under en tid har Samir synts allt mindre i offentligheten och förra året kom nyheten att den populära duon Samir & Viktor splittras. Anledningen var att Samir istället vill fokusera på sina påbörjade mäklarstudier.

SNyheten kom strax efter att Samir skapat tv-historia då han under finalen i Talang föll ner på knä och friade till flickvännen Julia Sundquist, 23. Samir och Julia träffades för snart två år sedan och sedan dess har Samir levt ett betydligt lugnare liv i Linköping tillsammans med sin kärlek.

Ryter ifrån mot följarna

Men trots att Samir vill lämna rampljuset verkar inte rampljuset vilja lämna honom och idag har även fästmön Julia ett stort Instagram-konto med många följare där man kan följa parets vardag. Att kärleken finns det ingen tvekan om. På sin Instagram delar både Julia och Samir ofta med sig av sina känslor till varandra och flödet fylls med gulliga pussbilder och hyllningar.

Som de flesta vet är sociala medier dock inte bara en plats för positivitet. Efter att Samir för en tid sedan röt ifrån mot de hatiska kommentarer som i perioder riktats mot honom gick även Julia till sin pojkväns försvar:

”Det är så mycket mobbning, påhopp, hat och skit här på sociala medier. Jag är för konstruktiv kritik men SNÄLLA ni som känner att ni måste lära andra, gör det åtminstone på ett trevligt sätt. Varför skulle någon vilja ta era tips och råd när ni skriver att man är dum i huvudet, idiot, äcklig osv? Det är inte kritik, det är mobbning och hat.”, skrev hon på sin Instagram-story då.

Frågan alla undrar över

En sak som Julia ofta delar med sig av på sin Instagram är skönhetstips. Många av följarna frågar ofta efter vart hon köpt sina kläder eller hur hon tänker kring sin hudrutin.

Under en frågestund på Instagram får Julia återigen en fråga som kretsar kring hennes yttre. Nämligen om hon har förstorat sina läppar – något som Julia menar att hon ofta får höra.

”Får den frågan ofta. Ja mina läppar är naturliga/äkta. Det enda jag har gjort någonsin är fillers i hakan en gång”, skriver Julia på sin story.

LÄS OCKSÅ: Samir Badran om skönhetsoperationen – efter olyckan i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquist säljer sin lägenhet – se bilder här

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN