Viktor Frisks förändring efter kärleksbeskedet

Viktor Frisk efter kärleken
Viktor Frisk avslutade året med att avslöja att han träffat kärleken.
Nu är han på semester i Sydafrika och delar med sig av en stark insikt om framtiden och hur allt förändras.
Annons

Efter ett tufft år befinner sig artisten Viktor Frisk, 24, just nu på en härlig resa med vänner, däribland nyseparerade Margaux Dietz. Gänget åkte för en knappt vecka sedan till Sydafrika där de njuter av solen och får minnen för livet.

Annons

Strax innan resan avslöjade Viktor Frisk på sin Instagram att han efter en längre period som singel träffat kärleken. Den folkkära profilen har alltid varit fåordig kring sitt kärleksliv, men i mellandagarna erkände han att det finns en person som är extra speciell.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk och fortsatte att utveckla sitt svar:

Annons

”Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå”.

Viktor Frisk upptäckt under resan

Huruvida vem som är Viktor Frisks nya kärlek är alltså hemligt, men just nu passar artisten på att roa sig med vännerna. Med på resan finns Margaux Dietz som för bara några veckor sedan gick skilda vägar med maken Jakob Liebermann.

Viktor Frisk berättar nu öppet på sin Instagram om en insikt som slog honom under semestern.

”Inatt var det som att någon kom till mitt liv med så mycket erfarenheter om vad som är rätt och fel. Vilka val jag ska välja och i vila lägen jag kan slappna av och inte. Det var som jag träffade min skyddsängel som bara ville påminna mig om livet inte är för evigt och att vi verkligen måste leva nu”, skriver han i sitt inlägg.

Annons

Viktor har delat bilder från resans gång och skriver att han är medveten om att alla föds med olika förutsättningar, men att han tror att hälften av ens liv redan är förutbestämt – medan den andra halvan är fri att påverka själv. Han är också övertygad om att han fötts med en extra talang.

Viktor Frisk: ”Är väldigt spirituell”

”Jag vet att jag på något sätt har ett tredje öga och blivit skickad hit för att medföra något och inatt blev jag påmind om att tiden går. Fortsätt bara leva i sanning och hitta dig själv. Bara fokusera på här och nu. Släpp bara problem, tankar och sånt du inte kan påverka”, skriver Viktor Frisk.

Annons

Han är också medveten om att alla kanske inte är fullt lika övertygade om hans upplevelse och begåvningar, men själv är han på det klara med allt.

”Jag tror på sånt här och är väldigt spirituell så för mig var det här en sann upplevelse och ett sätt att få veta vad som är påväg”.

Exakt vad som är på väg låter Viktor Frisk dock vara osagt, men onekligen verkar han nöjd med insikten – och så även resan.

View this post on Instagram

❤️🐘😃

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…